Brașov. Primele autobuze noi, italienești, din lotul de 105 , vor ajunge în noiembrie. Ce dotări au

Last Updated on iulie 11, 2018 Primarul George Scripcaru s-a întâlnit marți cu reprezentantii Karsan, firma din Turcia care asambleaza si va livra autobuzele pentru firma Menarini Italia, care a castigat licitatia pentru cele 105 autobuze noi achiziționate de RATBV SA.

Scopul acesteia a fost pentru a discuta o parte dintre obligatiile care vor fi introduse in contract si pentru a se asigura ca acestea vor fi indeplinite de catre furnizor. Una dintre cele mai importante dintre obligatii (in plus fata de aspectele tehnice legate de motorizare, fiabilitate, garantii etc.) a fost cea legata de dotarile pentru persoanele cu dizabilitati, atat pentru cele cu dizabilitati locomotorii, cat si pentru cele dizabilitati de vedere sau auditive.
Brașov. Primele autobuze noi, italienești, din lotul de 105 , vor ajunge în noiembrie. Ce dotări au 1
Brașov. Primele autobuze noi, italienești, din lotul de 105 , vor ajunge în noiembrie. Ce dotări au 2

Astfel, toate autobuzele vor asigura toate conditiile de accesibilitate si informare pentru aceste categorii de persoane. Totodata, unul dintre autobuze va fi modificat in interior pentru a putea fi utilizat ca autobuz turistic.

Autobuzele vor fi dotate si cu un sistem de plata a calatoriei cu cardul, direct in autobuz, pentru cei care nu detin abonamente, carduri sau bilete de calatorie. Semnare contractului se va face, in functie si de discutiile cu reprezentantii BERD, la sfarsitul saptamanii viitoare, iar primul lot de autobuze va fi livrat cel tarziu in luna noiembrie.
Brașov. Primele autobuze noi, italienești, din lotul de 105 , vor ajunge în noiembrie. Ce dotări au 3

Brașov. Primele autobuze noi, italienești, din lotul de 105 , vor ajunge în noiembrie. Ce dotări au 4

Avand in vedere nevoia de modernizare a parcului RAT, primarul le-a solicitat ca cea mai mare parte a autobuzelor sa fie livrata in acest an. Totodata, in cadrul intalnirii, Scripcaru a precizat ca in urmatoarea etapa de modernizare a parcului, RATBV va trebui sa tina cont de dezvoltarea transportului la nivel metropolitan, iar o parte dintre autobuzele achizitionate vor trebui sa fie electrice.

Previous Story

(Foto) Cum a ajuns tânara din Brașov cea mai sexy fana a Belgiei la Mondial

Next Story

Foto Brașov. Cine are prioritate? Robert Lazar: „Cu siguranță știți de această intersecție. Nu cred că există vreun brașovean care să nu fi trecut prin ea cu mașina, cu bicicleta sau cu autobuzul. Este vorba de intersecția străzilor …”