Foto Brașov. Cine are prioritate? Robert Lazar: „Cu siguranță știți de această intersecție. Nu cred că există vreun brașovean care să nu fi trecut prin ea cu mașina, cu bicicleta sau cu autobuzul. Este vorba de intersecția străzilor …”

Last Updated on iulie 11, 2018 Acordarea de prioritate pare simplă dar uii șoferi când sunt la volan inventează pe loc priorități din amintiri. Ira de aici accidentele.

Robert Lazar: „Fiindcă postarea domnului Emil Ropota din 9 iulie a stârnit numeroase controverse legate de prioritatea într-un anumit tip de intersecție cred că este spre beneficiul și siguranța tuturor să putem exemplifica situația printr-un caz real, o intersecție similară cu cea din postare.

Cu siguranță știți de această intersecție. Nu cred că există vreun brașovean care să nu fi trecut prin ea cu mașina, cu bicicleta sau cu autobuzul.
Este vorba de intersecția străzilor Carierei și Cărămidăriei din cartierul Bartolomeu.

Atât intersecția cât și indicatoarele sunt exact ca în exemplul postat pe 9 iulie.
Am ”muncit” un pic și la realizarea a 4 planșe foto cu explicațiile de rigoare dar m-aș bucura dacă ar interveni cineva care a avut un incident rezultat în urma nerespectării regimului de prioritate din această intersecție.

Foto Brașov. Cine are prioritate? Robert Lazar: „Cu siguranță știți de această intersecție. Nu cred că există vreun brașovean care să nu fi trecut prin ea cu mașina, cu bicicleta sau cu autobuzul. Este vorba de intersecția străzilor ...” 1 Foto Brașov. Cine are prioritate? Robert Lazar: „Cu siguranță știți de această intersecție. Nu cred că există vreun brașovean care să nu fi trecut prin ea cu mașina, cu bicicleta sau cu autobuzul. Este vorba de intersecția străzilor ...” 2 Foto Brașov. Cine are prioritate? Robert Lazar: „Cu siguranță știți de această intersecție. Nu cred că există vreun brașovean care să nu fi trecut prin ea cu mașina, cu bicicleta sau cu autobuzul. Este vorba de intersecția străzilor ...” 3 Foto Brașov. Cine are prioritate? Robert Lazar: „Cu siguranță știți de această intersecție. Nu cred că există vreun brașovean care să nu fi trecut prin ea cu mașina, cu bicicleta sau cu autobuzul. Este vorba de intersecția străzilor ...” 4

Pentru binele vostru și al tuturor, vă rog să mă credeți că explicațiile din fotografii sunt cele adevărate, nu tot felul de păreri ale unora care probabil nici nu au permis.
Desigur, când vă aflați în trafic sau sunteți doar pietoni, nu vă bazați niciodată pe faptul că ceilalți vor respecta legea. Căscați bine ochii și asigurați-vă de două ori înainte de a merge mai departe, chiar dacă aveți prioritate sau sunteți pe culoarea verde a semaforului.

Degeaba aveți dreptate dacă sunteți întinși pe asfalt cu ochii goi privind spre cer sau dacă rămâneți ca o legumă toată viața, paralizați în urma unui accident provocat de un șofer grăbit, neatent sau care nu cunoaște regulile de circulație”.

Arpi Sandor Bravo,asa reusesc sa inteleaga ca nu e diferenta intre stop si cedeaza trecerea.Singura diferenta este ca la stop trebuie sa te opresti si sa te asiguri,multi vad,putini pricep…

Florin Taina Bravo pentru munca depusa . Problema e ca sunt participanti la trafic varora trebuie se la desenezi si explica prioritatea intr-o astfel de intersectie dupa ce si-au luat permisul

Previous Story

Brașov. Primele autobuze noi, italienești, din lotul de 105 , vor ajunge în noiembrie. Ce dotări au

Next Story

Brașov: SUCCES! Rusoaica Ekaterina Vetkova s-a alăturat echipei Corona la antrenamente