Foto Brașov. C’Art Fest: „Pregătirile au început. De acum, intrăm în linie dreaptă. Peste cinci zile, începem împreună”

Last Updated on iulie 11, 2018 Au început lucrările de amenajare pentru C’Art Fest. Peste 250 de artiști vor fi prezenți la Cristian, în 8 zile de festival. Printre ei, Pascal Bruckner, Maia Morgenstern, Marcel Iureș, Zdob și Zdub, Nicu Alifantis, Ada Milea și Alexander Bălănescu, Luiza Zan, Harry Tavitian, Ovidiu Lipan Țăndărică.

C’Art Fest: „Pregătirile au început. De acum, intrăm în linie dreaptă. Peste cinci zile, începem împreună #cartfest5 #unulpentrutoți”

Foto Brașov. C'Art Fest: „Pregătirile au început. De acum, intrăm în linie dreaptă. Peste cinci zile, începem împreună” 1 Foto Brașov. C'Art Fest: „Pregătirile au început. De acum, intrăm în linie dreaptă. Peste cinci zile, începem împreună” 2 Foto Brașov. C'Art Fest: „Pregătirile au început. De acum, intrăm în linie dreaptă. Peste cinci zile, începem împreună” 3 Foto Brașov. C'Art Fest: „Pregătirile au început. De acum, intrăm în linie dreaptă. Peste cinci zile, începem împreună” 4

Ediția din acest an a C’Art Fest se va desfășura într-un context istoric deosebit: 2018 este anul în care România sărbătorește Centenarul Unirii. Dar Unirea nu a însemnat doar alipirea unor teritorii, ci și aducerea împreună a unor oameni, etnii, culturi și tradiții diverse, care au devenit una singură.

Iar aceasta este și misiunea festivalului: celebrarea diversității culturale printr-o serie de evenimente și spectacole care să aducă împreună etniile care locuiesc laolaltă în spațiul românesc, dezbateri culturale și filosofice cu miez și sens pentru Centenar.
Ca și anul trecut, structura ediției a cincea va rămâne aceeași, bazată pe cele patru secțiuni, însă fără a se limita la acestea: teatru, carte, muzică și stradă. Toate evenimentele care vor alcătui programul se vor subscrie sloganului Unul pentru toți și ideii generoase de multiculturalitate în spațiul românesc.

Și la această ediție, spațiile în care vor avea loc spectacolele vor pune în valoare patrimoniul cultural al Cristianului: sala Căminului Cultural săsesc, datând de la 1900, cu o arhitectură specifică, Biserica Evanghelică Fortificată, datând de la 1300, piațeta din centrul localității, o sală a școlii cu pictură pe tavan veche de un secol, proaspăt restaurată.
Din dorința de a evita aglomerația și eventualele neplăceri, pentru spectacolele ce se vor desfășura în sală locurile vor fi rezervate la prețuri modice, acestea fiind puse în vânzare pe iabilet.ro. Restul spectacolelor, în aer liber, vor avea intrarea liberă.
Foto Brașov. C'Art Fest: „Pregătirile au început. De acum, intrăm în linie dreaptă. Peste cinci zile, începem împreună” 5

C’Art Fest este un eveniment finanțat de Consiliul Județean Brașov cu 100.000 de lei.

Previous Story

Brașov. Criminalul monstru ar putea scăpa de condamnarea pe viață. Legea îl ajută. „Îi va permite să intre mult mai devreme în comisia de liberare condiționată …”

Next Story

(Foto) Cum a ajuns tânara din Brașov cea mai sexy fana a Belgiei la Mondial