(Foto) Brașovul cumpără 105 autobuze turcești de la Karsan Otomotiv. Cum arată autobuzele turcești

Last Updated on iulie 4, 2018 Clujul a cumpărat autobuze disel Mercedes și electrice Solaris (Polonia), Bucureștiul de la Otokar Turcia iar Brașovul va cumpăra 105 autobuze turcești de la Karsan Otomotiv.

Compania Karsan Otomotiv, deținută de concernul turc Kıraça Holding, a anunțat în presa de business din Turcia că a fost desemnată câștigătoare a procedurii și va semna în curând contractul cu autoritățile brașovene, informează bizbrasov.ro.

(Foto) Brașovul cumpără 105 autobuze turcești de la Karsan Otomotiv. Cum arată autobuzele turcești 1 (Foto) Brașovul cumpără 105 autobuze turcești de la Karsan Otomotiv. Cum arată autobuzele turcești 2

(Modelul Atak)

„Karsan a anunțat că a oferit cea mai bună ofertă pentru achiziția a 105 autobuze diesel, inclusiv contract de întreținere pentru municipalitatea din Brașov, România. Karsan a precizat că nu a dezvăluit că a fost implicat în licitație de la început, astfel încât procesul licitației să nu fie afectat negativ.

Se așteaptă ca livrările să fie finalizate în 2018 și 2019 în mai multe tranșe”, informează publicația Business HT. Conform acesteia, prețul oferit de Karsan pentru cele 105 autobuze este de 129 de milioane de lire turcești, respectiv 23,6 milioane de euro.

(Foto) Brașovul cumpără 105 autobuze turcești de la Karsan Otomotiv. Cum arată autobuzele turcești 3 (Foto) Brașovul cumpără 105 autobuze turcești de la Karsan Otomotiv. Cum arată autobuzele turcești 4

Conducerea RATBV, anunța recent: „24 de firme, în marea lor majoritate producători sau comercianţi de mijloace de transport în comun, au descărcat în ultimele zile documentaţia postată pe site-ul Băncii Europene de Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) referitoare la achiziţia de autobuze pe care RATBV S.A. este în curs să o realizeze.

(Foto) Brașovul cumpără 105 autobuze turcești de la Karsan Otomotiv. Cum arată autobuzele turcești 5

(Modelul Karsan JEST +)

Achiziţia celor 105 autobuze, în valoare totală estimată de 114 milioane de lei, va fi realizată prin intermediul portalului electronic de specialitate al BERD, acolo unde poate fi consultat şi caietul de sarcini al achiziţiei, documentaţie realizată de RATBV S.A. şi aprobată de specialiştii instituţiei bancare.

Previous Story

Așa să fie?! Directorul Blue Air: Aeroportul din Brașov, inutil. ”Cea mai bună soluţie este modernizarea aeroportului din Sibiu”

Next Story

(Foto) Brașovul BLOCAT! Protestatarii ocupă intersecțiile în semn de protest față de modificările Codului Penal!