(Foto) Brașovul BLOCAT! Protestatarii ocupă intersecțiile în semn de protest față de modificările Codului Penal!

Last Updated on iulie 4, 2018 Protest mai puțin obișnuit la această oră în Brașov. Protestatarii traversează pe trecerile de pietoni, bolcând astfel traficul din oraș.

Reactiv Brasov: „Protestul s-a mutat pe Iuliu Maniu, care ar fi oripilat de calitatea și moralitatea parlamentarilor României.
Iuliu Maniu e blocat.

(Foto) Brașovul BLOCAT! Protestatarii ocupă intersecțiile în semn de protest față de modificările Codului Penal! 1 (Foto) Brașovul BLOCAT! Protestatarii ocupă intersecțiile în semn de protest față de modificările Codului Penal! 2 (Foto) Brașovul BLOCAT! Protestatarii ocupă intersecțiile în semn de protest față de modificările Codului Penal! 3 (Foto) Brașovul BLOCAT! Protestatarii ocupă intersecțiile în semn de protest față de modificările Codului Penal! 4 (Foto) Brașovul BLOCAT! Protestatarii ocupă intersecțiile în semn de protest față de modificările Codului Penal! 5 (Foto) Brașovul BLOCAT! Protestatarii ocupă intersecțiile în semn de protest față de modificările Codului Penal! 6
Oamenii vor sa renunte la modificările codurilor penale. Oamenii vor ca angajații statului care au comis abuz în serviciu sa plătească pentru fapta lor și sa plece din administrație sau de la guvernare.

 

La fix două săptămâni după ce a fost condamnat Liviu Dragnea, PSD+ALDE au desființat prin lege infracțiunea pentru care a fost condamnat. Pentru că pot!

Este o culme a conflictului de interese: Liviu Dragnea a furat bani de la copii săraci pentru partid. Tot Liviu Dragnea a stabilit că asta NU este infracțiune, că e perfect legal.

Azi, majoritatea PSD-ALDE a hotărât să închidă zeci de dosare în care funcționari publici au furat bani de la școli, spitale, autostrăzi. Sute de milioane de lei vor rămâne în buzunarele hoților cu carnet de partid.

Ne vedem in intersectie la prefectura Brasov, de la ora 17:00. Cerem retragerea modificarilor din codul penal.

Pentru informare, acest protest nu este un protest cu violență, ci este un protest legal, cu fermitate!”

Reactiv Brasov:  Brașovul a încremenit după votul modificării codurilor penale. Nu se circula pe Eroilor.

(Foto) Brașovul BLOCAT! Protestatarii ocupă intersecțiile în semn de protest față de modificările Codului Penal! 7 (Foto) Brașovul BLOCAT! Protestatarii ocupă intersecțiile în semn de protest față de modificările Codului Penal! 8

Reveni cu detalii!

Previous Story

(Foto) Brașovul cumpără 105 autobuze turcești de la Karsan Otomotiv. Cum arată autobuzele turcești

Next Story

(Foto) Brașov. Update. Ce autobuze cumpără RATBV. 105 autobuz noi ca în Genova, Bologna, Trieste, Modena