Foto Brașov: Francezul din Cobor: „ Podul de la Comana nu mai este. Am fost cu autospeciala noastra de pompieri pina la Olt pentru c-am aflat ca doamna Dancila trebuia sa ajunga si ea pe acolo. Din pacate am stat de la …”

Last Updated on iulie 3, 2018 Podul de la Comana a fost distrus parțial la inundațiile din luna martie. Autoritățile au fost incapabile să-l repare. Acum a fost distrus total de inundații. Locuitorii din zonă trebuie să ocolească 30 de kilometri, prin Ungra.

Pe Facebook, Francezul din Cobor a scris: „Podul de la Comana nu mai este. Am fost luni cu autospeciala noastra de pompieri pina la Olt pentru c-am aflat ca doamna Dancila trebuia sa ajunga si ea pe acolo. Din pacate am stat de la 16 pina la 18.30 si in afara de cativa baietii din Crihalma nu am vazut pe nimeni.

Foto Brașov: Francezul din Cobor: „ Podul de la Comana nu mai este. Am fost cu autospeciala noastra de pompieri pina la Olt pentru c-am aflat ca doamna Dancila trebuia sa ajunga si ea pe acolo. Din pacate am stat de la ...” 1 Foto Brașov: Francezul din Cobor: „ Podul de la Comana nu mai este. Am fost cu autospeciala noastra de pompieri pina la Olt pentru c-am aflat ca doamna Dancila trebuia sa ajunga si ea pe acolo. Din pacate am stat de la ...” 2

Am vrut sa folosesc aceasta ocazie sa repet daca nu l-am facut destul ca pompieri sunt si pe partea asta a Oltului. Pompierii nu sunt doar cei militari de la Fagaras.

Noi am investit intr-o autospeciala tocmai ca sa putem ajuta si satele Crihalma si Ticusu Nou.

Da, suntem voluntari si poate asta nu suna prea serios insa timp de cinci ani ne am facut datorie pe comuna Ticus si am putut ajuta mai multe persoane. Poate vi se pare ciudat ca vrem sa mergem si pina acolo, ca ne implicam.
Totusi daca suntem voluntari ce credeti ca ne motiveaza mai mult decât sa putem ajuta si poate chiar salva?

Foto Brașov: Francezul din Cobor: „ Podul de la Comana nu mai este. Am fost cu autospeciala noastra de pompieri pina la Olt pentru c-am aflat ca doamna Dancila trebuia sa ajunga si ea pe acolo. Din pacate am stat de la ...” 3 Foto Brașov: Francezul din Cobor: „ Podul de la Comana nu mai este. Am fost cu autospeciala noastra de pompieri pina la Olt pentru c-am aflat ca doamna Dancila trebuia sa ajunga si ea pe acolo. Din pacate am stat de la ...” 4 Foto Brașov: Francezul din Cobor: „ Podul de la Comana nu mai este. Am fost cu autospeciala noastra de pompieri pina la Olt pentru c-am aflat ca doamna Dancila trebuia sa ajunga si ea pe acolo. Din pacate am stat de la ...” 5

Eu zic c-ar fi pacat sa se intimple o nenorocire si sa nu fiim anuntati. Ii rog pe jurnalisti sa ne ajute sa faca cunoscut aceasta initiativa mai ales catre sateni din Crihalma si Ticusu Nou. Am anuntat si primarie Comana si ISU Brasov dar stiti cât greu se misca autoritatiile.

Azi am cronometrat timpul necesar de deplasare intre remiza noastra din Cobor si intrare din Crihalma. Ne a trebuit mai putin de 14 minute.
Cât credeti c-ar fi facut pompieri din Fagaras si cu podul in ordine?

Foto Brașov: Francezul din Cobor: „ Podul de la Comana nu mai este. Am fost cu autospeciala noastra de pompieri pina la Olt pentru c-am aflat ca doamna Dancila trebuia sa ajunga si ea pe acolo. Din pacate am stat de la ...” 6 Foto Brașov: Francezul din Cobor: „ Podul de la Comana nu mai este. Am fost cu autospeciala noastra de pompieri pina la Olt pentru c-am aflat ca doamna Dancila trebuia sa ajunga si ea pe acolo. Din pacate am stat de la ...” 7

Sprijiniti initiativa noastra este in interesul tuturor. Multumim
Pentru mai multe detalii consultati pagina de Facebook :pompieriicobor”

Previous Story

Brașov. România. Pușcăriașii ajutați, bolnavii lăsați să moară. Vlad Voiculescu, despre cazul tânărului mort: ”Călin ar fi putut fi salvat de statul român, dar relația cu centrul care ne-a salvat peste 40 de români în ultimii 10 ani a fost …”

Next Story

Vacanta Brasov. „Ziua Porților Deschise la Cetatea Râșnov”, intrare gratuită