Vacanta Brasov. „Ziua Porților Deschise la Cetatea Râșnov”, intrare gratuită

Last Updated on iulie 3, 2018 Vacanta Brasov. Primăria orașului Râșnov organizează, miercuri, „Ziua Porților Deschise la Cetatea Râșnov”, obiectivul turistic putând fi vizitat gratuit.

Miercuri, 4 iulie se împlinesc zece ani de când cetatea a fost recuperată de la fostul proprietar și a intrat în administrarea autorităților locale. Turiștii care se vor afla marți la Râșnov vor putea vizita gratuit obiectivul turistic, în cadrul evenimentului „Ziua Porților Deschise la Cetatea Râșnov”.

vacanta barsov

(Vacanta Brasov)

De-a lungul celor zece ani, de când monumentul a trecut în administrarea primăriei, Cetatea Medievală a devenit unul dintre principalele puncte de atracție turistică din întreg județul. Numai anul trecut, 420.000 de turiști au trecut pragul obiectivului turistic. Acest număr de vizitatori a fost în creștere, de la an la an, numărul turiștilor fiind tot mai mare.

Cei mai mulți vizitatori se înregistrează în lunile iulie, august și prima parte a lunii septembrie, când în cetate se desfășoară mai multe festivaluri și manifestări culturale.

Previous Story

Foto Brașov: Francezul din Cobor: „ Podul de la Comana nu mai este. Am fost cu autospeciala noastra de pompieri pina la Olt pentru c-am aflat ca doamna Dancila trebuia sa ajunga si ea pe acolo. Din pacate am stat de la …”

Next Story

Brașov. Se reia alimentarea cu apă. Anunț de ultimă oră de la Compania Apa