(Foto) Accident Brașov. Ciocnire violentă la Mall-ul Coresi. O fetiță a fost luată de Ambulanță

Last Updated on iulie 29, 2018 Două autoturisme s-au ciocnit violent duminică în parcarea mall-ului Coresi. O fetiță a fost luată de ambulanță.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Brașov, Adina Deliu a postat o fotografie cu mesajul: „Accident în parcare la Coresi! Renault-ul de Covasna nu s-a asigurat! O fetita a fost preluata de Ambulanță.”

(Foto) Accident Brașov. Ciocnire violentă la Mall-ul Coresi. O fetiță a fost luată de Ambulanță 1

(Foto) Accident Brașov. Ciocnire violentă la Mall-ul Coresi. O fetiță a fost luată de Ambulanță 2

Alexandru Carjan Wow, trebuie sa fi avut viteza destul de mare ca sa se indoaie masinile in halul acela…

Alex Gava Lucrez in Coresi de cand s-a deschis si zilnic vad. ….. care “taie” parcarea in viteza..si cu 60-80 km/h unii inconstienti, care in loc sa mearga pe stradute merg paralel cu ele sau pe locurile albastre, care merg efectiv la risc pe dupa “casutele” acelea pt cosuri, doar norocul face de multe ori sa fie “doar” atatea accidente. Multi nu sunt atenti la semne (si tot ei comenteaza), multi merg printre masinile parcate..etc. Au fost multe accidente in parcare in acesti 3 ani si ceva. Asta denota lipsa educatiei, nesimtire, iresponsabilitate,

Ciubotariu Ilie Poate ca acum nu o sa se mai parcheze in acele locuri unde trebuie să fie vizibilitate .

Alex Gava Este mai complicat cu deszapezirea iarna…daca ar fi si pe lateralele alea stalpisori. Au spus ca vor gasi o varianta sa nu se mai poata parca pe spatiile alea din capatul parcarilor… Sper sa o faca repede…

Adrian Eugen Torzsa

(Foto) Accident Brașov. Ciocnire violentă la Mall-ul Coresi. O fetiță a fost luată de Ambulanță 3

Romeo Bucur Si colac peste pupaza, ala de CV voia sa o taie drept spre Flanco peste 2 benzi de circulatie cu un cedeaza trecerea cat masina lui desenat pe asfat nu ? Stevie Wonder style..

Previous Story

Video Brașov: Inundații puternice! Mașinile luate de ape ca pe niște coji de nucă, în Ormeniș

Next Story

(Video) Brașov: Șchei, cel mai frumos cartier al orașului, distrus de inundații. Ce spune Primăria