(Video) Brașov: Șchei, cel mai frumos cartier al orașului, distrus de inundații. Ce spune Primăria

Last Updated on iulie 29, 2018 O nouă zi cu inundații în Brașov. Cel mai frumos cartier al orașului este distrus, localnicii acuză firmele care construiesc pe dealurile din zonă.

Electra Ghiza: „În Schei, pe Podul Cretului, a fost așa (de la cauza imediata, la efectul imediat): ploaie torentială un sfert de oră, viituri de pe versanți, apă mare strânsă in vale, grilaj înfundat de aluviuni la intrarea în canalizarea orașului, viitura pe stradă și in casele unor cetățeni.

Acum e cod galben. La noapte s-a anunțat cod portocaliu.”

Vezi aici video:

Vezi aici Video:

Vezi aici Video:

Vezi aici Video:

Potrivit viceprimarului municipiului Brașov, Laszlo Barabas (fost director SGA Brașov), citat de brasovmetropolitan.ro, la orele prânzului, echipele de intervenție erau încă în teren și lucrau pentru deblocarea intrării în subteran a pârâului Graft, în zona Podul Crețului. Pe de altă parte întrebat dacă este vreo legătură cu construcțiile noi din cartier, viceprimarul a precizat că această inundație nu are legătură cu dezvoltările imobiliare din zonă.

Update Electra Ghiza: „A ieșit soarele in Schei, cu chiu cu vai am desfundat gura de canal care a inundat tot Podul Cretului. Știți cu ce era înfundată? Nisip, pietriș și bolovani. Vecinii m-au trimis sa văd de unde bănuiesc ei că vin aluviunile. De pe marginea drumului recent consolidat. O mândrețe de lucrare! Așa se întâmpla când nu faci curat în urma. Spală apa! Tot!

(Video) Brașov: Șchei, cel mai frumos cartier al orașului, distrus de inundații. Ce spune Primăria 1

P.S. Ultimele doua foto arată cum a fost amenajată valea cândva. Demult. Cu piatră cubică pe toată albia și consolidare la podețe.

Laura Capatana via Salvați zona Tâmpei: In drum spre Pietrele lui Solomon… strazile Pe Tocile, Egalitatii, Invatatorilor…
(Video) Brașov: Șchei, cel mai frumos cartier al orașului, distrus de inundații. Ce spune Primăria 2

(Video) Brașov: Șchei, cel mai frumos cartier al orașului, distrus de inundații. Ce spune Primăria 3

foto Cristina Bandur

(Video) Brașov: Șchei, cel mai frumos cartier al orașului, distrus de inundații. Ce spune Primăria 4 (Video) Brașov: Șchei, cel mai frumos cartier al orașului, distrus de inundații. Ce spune Primăria 5

Revenim cu detalii!

Previous Story

(Foto) Accident Brașov. Ciocnire violentă la Mall-ul Coresi. O fetiță a fost luată de Ambulanță

Next Story

Video Brașov: Bătrână jefuită în plină zi! Ce spune Poliția!