Video Brașov: Inundații puternice! Mașinile luate de ape ca pe niște coji de nucă, în Ormeniș

Last Updated on iulie 29, 2018 Inundații puternice în municipiul Brașov dar și în județ. Oamenii sunt uimiți că mașinile lor sunt luate de ape sau podurile sunt distruse dar nu se opresc din tăiat pădurile sau aruncat gunoaie care formează adevărate baraje pe ape.

Pârâul care trece prin localitatea Ormeniș, Brașov, a iesit din albie, iar apa a intrat în nouă beciuri și 10 gospodării. Localnicii au suprins neputincioși în fața furiei viiturii, care a purtat mașinile ca pe niște coji de nucă.

Luiza Dănilă, purtător de cuvânt ISU Brașov, a declarat la Digi 24 că din fericire nu sunt victime.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brașov intervine cu șase motopompe transportabile şi cu o motopompă de mare capacitate pentru a scoate apa din curțile oamenilor.

Reprezentanții ISU Brașov au declarat pentru presa locală că se intervine și în localitatea Prejmer, unde 10 case și 20 de gospodării au fost afectate, dar și la Budila, unde au fost inundate două case și 15 curți.

Francezul din Cobor: „Ce vedeti acum pe poza s-a intimplat in Cobor, Brașov, sâmbătă seara. Am pierdut podul de la Crihalma si toti suferim si ne chinuim in lipsa lui.Cine stie daca nu se va rupe si bucata asta de drum? Daca nu facem nimic sunt convins ca asa se va intimpla.

Video Brașov: Inundații puternice! Mașinile luate de ape ca pe niște coji de nucă, în Ormeniș 1

Cauza este aceeasi si nu este legat de ploile dar de oameni.

Da, am zis bine, ploile nu sunt de vina. Daca nu se infundase canalul respectiv apa curgea normal sub drumul. La fel la podul de la Crihalma daca Oltul nu era plin cu toate mizerile aduse din toate satele din amonte.

Problema sunt oameni care arunca deseurile lor de toate felurile in santuri, vale, in tot ce are o legatura cu surgerea apelor.

Da, faptele noastre antisociale, necivilizate, de fapt tot ce facem are consecinte. Platim pretul lor in fiecare zi. Asta e România.

Maîne dimineata eu si pompieri din Cobor in loc sa ne odihnim vom fi la datorie caci cu siguranta ploile nu vor inceta.

“Multumim” locuitorii satului nostru care se fac vinovati de acest rezultatul. Sper sa se recunosc”

Vezi aici Video:

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

(Foto) Brașovul din nou inundat! „Plouă zdravăn prin acoperisul Bisericii Negre din Braşov, unde lucrarile incepute cu cîtiva ani in urmă, se pare că vor dura mai mult decît construcția!”

Next Story

(Foto) Accident Brașov. Ciocnire violentă la Mall-ul Coresi. O fetiță a fost luată de Ambulanță