(Foto) Accident Brașov. Actualizare. Doi morți, mașină făcută praf, doi răniți grav, spre Târgul Secuiec

Last Updated on iulie 31, 2018 Actualizare
Un grav accident de circulație a avut loc pe drumul dintre Brașov și Târgu Secueisc, la Moacșa. Conform Polițiștilor, şoferul autoturismului (un bărbat de 28 ani) şi unul dintre pasageri (bărbat 57 ani) si-au piedut viata. Un alt barbat de 32 de ani, pasager in autoturism, dar si soferul tirului au fost transportati la spital pentru ingrijiri medicale.

Din primele cercetari se pare ca cel aflat la volanul autoturismului ar fi pierdut controlul si a patruns pe contrasens unde a lovit frontal un autotren, informează Realitatea Tv.
(Foto) Accident Brașov. Actualizare. Doi morți, mașină făcută praf, doi răniți grav, spre Târgul Secuiec 1

(Foto) Accident Brașov. Actualizare. Doi morți, mașină făcută praf, doi răniți grav, spre Târgul Secuiec 2

(Foto) Accident Brașov. Actualizare. Doi morți, mașină făcută praf, doi răniți grav, spre Târgul Secuiec 3

(Foto) Accident Brașov. Actualizare. Doi morți, mașină făcută praf, doi răniți grav, spre Târgul Secuiec 4 (Foto) Accident Brașov. Actualizare. Doi morți, mașină făcută praf, doi răniți grav, spre Târgul Secuiec 5

Stire Initiala
Drumul Brașov -Târgu Secuiesc este blocat marți dimineață în urma unui grav accident de circulație. Un autoturism și un TIR s-au lovit în zona comunei Moacșa. Două persoane au murit pe loc în urma impactului violent.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române traficul rutier este blocat pe D11 Braşov- Târgu Secuiesc, pe raza comunei Moacşa, din cauza accidentului rutier.

(Foto) Accident Brașov. Actualizare. Doi morți, mașină făcută praf, doi răniți grav, spre Târgul Secuiec 6

„Au fost implicate un autoturism şi un autotren. În urma evenimentului două persoane au decedat iar alte două au fost rănite grav”, arată sursa citată conform Mediafax, preluat de stiripesurse.ro.

Din cauza accidentului, traficul a fost deviat de la intersecţia cu localitatea Reci (DN11) prin municipiul Covasna.

Reprezentanții ISU Covasna au spus că au transportat la spital cele două persoane, respectiv pe șoferul autotrenului și un pasager din mașină. Cele două persoane care au murit erau în mașină și au rămas încarcerate în urma impactului, fiind scoase de echipaje de Descarcerare.

Previous Story

Foto Brașov. Să-i mai ajuți la inundații?! „ Cei de la primarie au venit cu excavator, tractor si remorca plina cu oameni de la ajutor social. Au curatat un pic in centru si la 14 au plecat toti acasa. Toate canalele sunt in continuare infundate. Daca vine in …”

Next Story

Brașov. Băieţel francez pierdut de părinţi, găsit de poliţiştii locali în centrul orașului. Abia mai putea să vorbeasca din cauza plînsului şi a disperarii.