Brașov. Băieţel francez pierdut de părinţi, găsit de poliţiştii locali în centrul orașului. Abia mai putea să vorbeasca din cauza plînsului şi a disperarii.

Last Updated on iulie 31, 2018 Poliţiştii locali de la Biroul 1 – Centru anunță că au găsit un copil francez pierdut în Centrul Istoric, pe care l-au predat familiei. Micuţul, de origine franceză, a fost descoperit pe strada Postăvarului de patrula care se afla în zonă. Baieţelul abia mai putea să vorbeasca din cauza plînsului şi a disperarii.

El se pierduse de părinţi şi nu ştia să le dea oamenilor legii niciun indiciu. Poliţiştii locali care se aflau în misiune de menţinerea ordinii şi linişii publice în Centrul oraşului au fost anuntaţi prin staţie să îi caute pe părinţi şi să îi îndrume spre locul unde se afla micuţul. În foarte scurt timp au fost identificaţi şi părinţii care îl cautau înnebuniţi pe băieţel, potrivit Monitorul Expres.

Brașov. Băieţel francez pierdut de părinţi, găsit de poliţiştii locali în centrul orașului. Abia mai putea să vorbeasca din cauza plînsului şi a disperarii. 1

Familia de francezi – formată din doi adulţi şi doi copii de patru şi şase ani – se afla în concediu prin România şi, timp de trei zile, aveau de gînd să viziteze Braşovul. Băieţelul a disparut de lîngă ei în momentul în care au intrat într-o librarie din Piaţa Sfatului.

După recuperearea micuţului, fericiţi de deznodamînt, cetăţenii străini le-au spus poliţiştilor locali că le-au salvat vacanţa şi le-au mulţumit pentru promptitudine. Cei patru turişti francezi au părăsit astăzi (ieri, ned) oraşul şi îşi vor continua circuitul prin ţară, următoarea oprire fiind Tîrgu Mureş.

Previous Story

(Foto) Accident Brașov. Actualizare. Doi morți, mașină făcută praf, doi răniți grav, spre Târgul Secuiec

Next Story

Accidente Brașov: Doi motocicliști loviți de autoturisme