(Last Updated On: July 31, 2018)

Marți, un alt motociclist a fost lovit de un autoturism,  la intersecţia străzilor De Mijloc şi Morii din municipiul Braşov. Din primele informaţii, accidentul s-a soldat cu rănirea motociclistului. Potrivit plt. maj. Luiza Dănilă, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, victima este conştientă. „S-a deplasat la faţa locului o autospecială de stins incendii cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD”, a precizat sursa citată. Poliţiştii rutieri fac cercetări, pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul, informează mytex.ro.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Brașov, Dan Staicu a postat o fotografie cu mesajul: „Accident motocicletă cu autoturism, strada De Mijloc cu strada Morii”

 

Accidente Brașov: Doi motocicliști loviți de autoturisme 1

 

Un accident de circulație între un autoturism și o motocicletă a avut loc și luni după masă la intersecţia străzii Hărmanului cu bulevardele Vlahuţă şi Gării.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj de Poliţie şi unul SMURD, dar motociclistul a refuzat să fie transportat la spital, informează mytex.ro

Prin urmare, cazul va fi soluţionat ca tamponare, nu ca accident, nefiind întocmit dosar penal.