Foto Brașov. Să-i mai ajuți la inundații?! „ Cei de la primarie au venit cu excavator, tractor si remorca plina cu oameni de la ajutor social. Au curatat un pic in centru si la 14 au plecat toti acasa. Toate canalele sunt in continuare infundate. Daca vine in …”

Last Updated on iulie 31, 2018 Pompierul francez stabilit în localitatea Cobor, Brașov, descrie perfect situația din zonă. După ce au avut loc inundații, cei de la primărie au mers cu un excavator și oamen icu ajutorul social să curețe canalele înfundate dar la ora 14 au dispărtut toți. Iar dacă vine o altă inundție, toți acei oameni o să strige după ajutor fără să facă ceva.

Francezul din Cobor: „Buna seara.  In sfârsit am ajuns acasa. Am stat 12 ore pe teren si am câteva lucruri de spus celor care ma urmaresc, dar in special locuitorilor din comuna Ticus.

Foto Brașov. Să-i mai ajuți la inundații?! „ Cei de la primarie au venit cu excavator, tractor si remorca plina cu oameni de la ajutor social. Au curatat un pic in centru si la 14 au plecat toti acasa. Toate canalele sunt in continuare infundate. Daca vine in ...” 1 Foto Brașov. Să-i mai ajuți la inundații?! „ Cei de la primarie au venit cu excavator, tractor si remorca plina cu oameni de la ajutor social. Au curatat un pic in centru si la 14 au plecat toti acasa. Toate canalele sunt in continuare infundate. Daca vine in ...” 2

In primul rând recunosc ca sunt frânt de oboseala si din pacate nu am sentimentul c-am facut mare lucru. Provin dintr-o societate technica bine pusa la punct, unde puterea masinilor face diferenta si unde se vede ceva dupa munca. Insa aici, la nivelul la care suntem, doar munca fizica, lopata si galeata ne pot salva, si singur nu am cum sa fac fata.

Cei de la primarie au venit cu excavator, tractor si remorca plina cu oameni de la ajutor social. Au curatat un pic in centru si la 14 (asa zice vicele dar mie mi s-a parut ca era si mai devreme) au plecat toti acasa.

Toate canalele sunt in continuare infundate. Daca vine in noaptea asta o ploaie toata munca lor de astazi poate fi facut din nou.

Eu, dupa ce am lucrat toata dimineata sa scot apa dintr-o pivnita m-am dus sa incerc sa decolmatez acelasi canal de scurgere la care am lucrat si ieri.

Am lucrat 2 ore cu inca un coleg sa incercam cu mainile noastre sa deschidem o bresa macar sa poate trece din nou apa si sa nu distruga mai mult drumul.
Am sunat la primar sa vina cu excavatorul sa ne ajute macar sa decolmatam locul asta. Nu a raspuns primar dar cineva de la primarie si mi a dat numarul lui vice. Acela a raspuns ca programul de azi este terminat si ca doar maine vor interveni din nou.

La viteza la care lucreaza oameni astia cât timp credeti ca va trebuie sa asteptam sa revin lucrurile la normal?
Din pacate, nu vor reveni nicodata lucrurile la normal si ne vom chinui in continuare caci oamenii astia pe care ii ati votat sunt si incompetenti si inconscienti (adica lipsit de minimum de constinta profesionala). Asta e parera mea si îl spun tuturor.

Foto Brașov. Să-i mai ajuți la inundații?! „ Cei de la primarie au venit cu excavator, tractor si remorca plina cu oameni de la ajutor social. Au curatat un pic in centru si la 14 au plecat toti acasa. Toate canalele sunt in continuare infundate. Daca vine in ...” 3 Foto Brașov. Să-i mai ajuți la inundații?! „ Cei de la primarie au venit cu excavator, tractor si remorca plina cu oameni de la ajutor social. Au curatat un pic in centru si la 14 au plecat toti acasa. Toate canalele sunt in continuare infundate. Daca vine in ...” 4 Foto Brașov. Să-i mai ajuți la inundații?! „ Cei de la primarie au venit cu excavator, tractor si remorca plina cu oameni de la ajutor social. Au curatat un pic in centru si la 14 au plecat toti acasa. Toate canalele sunt in continuare infundate. Daca vine in ...” 5

Ce s-a intimplat ieri a fost o calamitate naturala si trebuia sa fie convocat urgent un comitet local pentru situatii de urgenta si luat masuri exceptionale. Trebuia in cel mai scurt timp sa fie decolmatat toate podurile, canalele de scurgere. Asta este o treaba care nu poate intârzia si trebuia facut ore suplimentare dar lor, celor care sunt platiti din impozitele noastre, nu le pasa.

Asta e realitate.

Nici unul dintre reprezentanti al poporului local nu a patit nimic ieri. Nici unul nu s-a dus sa vorbeasca cu oameni care au fost afectati de aceasta nenorocire.

Si atunci de ce ma implic in politica? De ce nu pot sa ramin doar un simplu pompier? Foarte simplu: pentru ca din cauza lor eu pompierul din Cobor ma voi chinui in continuare cu galeata si lopata.

Eu m-am saturat de atita incompetenta, aroganta, lipsa de bun simt din partea lor.

Foto Brașov. Să-i mai ajuți la inundații?! „ Cei de la primarie au venit cu excavator, tractor si remorca plina cu oameni de la ajutor social. Au curatat un pic in centru si la 14 au plecat toti acasa. Toate canalele sunt in continuare infundate. Daca vine in ...” 6

Stiu ca vor cumpara peste doi ani voturile oamenilor cum au facut mereu in comuna Ticus, insa, nu cred ca lumea nu vede ce se intimpla. V-a mers pentru ca nu a existat o alternativa la mediocritatea voastra.

Eu propun alaturi de altii sa fiu aceasta alternativa si atunci vom vedea daca oameni sunt atiti de prosti cum credeti voi. Sper sa le dati câti mai multi bani, si ei sa va dau ce meritati: M**e”

Previous Story

Accident Brașov. Grav. Două persoane au murit pe loc în urma unei ciocniri violente, pe drumul spre Târgu Secuiesc

Next Story

(Foto) Accident Brașov. Actualizare. Doi morți, mașină făcută praf, doi răniți grav, spre Târgul Secuiec