Accident Brașov. Grav. Două persoane au murit pe loc în urma unei ciocniri violente, pe drumul spre Târgu Secuiesc

Last Updated on iulie 31, 2018 Drumul Brașov -Târgu Secuiesc este blocat marți dimineață în urma unui grav accident de circulație. Un autoturism și un TIR s-au lovit în zona comunei Moacșa. Două persoane au murit pe loc în urma impactului violent.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române traficul rutier este blocat pe D11 Braşov- Târgu Secuiesc, pe raza comunei Moacşa, din cauza accidentului rutier.

Accident Brașov. Grav. Două persoane au murit pe loc în urma unei ciocniri violente, pe drumul spre Târgu Secuiesc 1

„Au fost implicate un autoturism şi un autotren. În urma evenimentului două persoane au decedat iar alte două au fost rănite grav”, arată sursa citată conform Mediafax, preluat de stiripesurse.ro.

Din cauza accidentului, traficul a fost deviat de la intersecţia cu localitatea Reci (DN11) prin municipiul Covasna.

Reprezentanții ISU Covasna au spus că au transportat la spital cele două persoane, respectiv pe șoferul autotrenului și un pasager din mașină. Cele două persoane care au murit erau în mașină și au rămas încarcerate în urma impactului, fiind scoase de echipaje de Descarcerare.

Previous Story

(Foto) Accident Brașov: Violent. „Zizin colt cu Traian. Vinovatul a fugit de la locul accidentului”

Next Story

Foto Brașov. Să-i mai ajuți la inundații?! „ Cei de la primarie au venit cu excavator, tractor si remorca plina cu oameni de la ajutor social. Au curatat un pic in centru si la 14 au plecat toti acasa. Toate canalele sunt in continuare infundate. Daca vine in …”