(Foto) Accident Brașov: Violent. „Zizin colt cu Traian. Vinovatul a fugit de la locul accidentului”

Last Updated on iulie 31, 2018 Un șofer este căutat de Poliție după ce a fugit de la locul accidentului. Un taxi și un autoturism s-au ciocnit luni noapte în intersecția Zizin și Traian.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Brașov, Ionel Petre a postat fotografii cu mesajul: „Accident Zizin colt cu Traian. Vinovatul a fugit de la locul accidentului”.
(Foto) Accident Brașov: Violent. „Zizin colt cu Traian. Vinovatul a fugit de la locul accidentului” 1
(Foto) Accident Brașov: Violent. „Zizin colt cu Traian. Vinovatul a fugit de la locul accidentului” 2 (Foto) Accident Brașov: Violent. „Zizin colt cu Traian. Vinovatul a fugit de la locul accidentului” 3

În altă ordine de de idei, drumul Brașov-Târgu Secuiesc este blocat marți dimineața din cauza unui accident.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Române informeaza ca în judetul Covasna, traficul rutier este blocat pe D11 Brasov- Târgu Secuiesc, pe raza comunei Moacsa, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism si un autotren. În urma evenimentului 2 persoane au decedat, iar alte 2 au fost ranite grav.

Circulatia feroviara pe sectia de cale ferata 403 Brasov – Întorsura Buzaului este oprita pe raza localitatii Budila, din judetul Brasov, dupa ce podul feroviar din localitate a fost darâmat de viituri.

Previous Story

Brașov. Ciclistul Eduard Grosu a abandonat astăzi în Turului ciclist al Lacului Qinghai. A fost dezechilibrat şi în urma căzăturii şi-a rupt clavicula

Next Story

Accident Brașov. Grav. Două persoane au murit pe loc în urma unei ciocniri violente, pe drumul spre Târgu Secuiesc