Eli Driu: „A reînviat CFR-ul! La ora 08:30 n-am mai găsit bilet spre Brașov, nici la trenul de 10, nici la cel de 12, nici măcar în picioare. Am avut noroc cu un tren privat. În tren se stă și-n picioare și pe jos, printre călători, bagaje și biciclete. Nu-i bai! Are bibliotecă și o grămadă de prize. Iuhuuu! Pot să …”

Last Updated on iulie 14, 2018 Trenurile CFR sunt arhipline iar compania spune că nu are nicio soluție pentru această vară. De „vină” ar fi gratuitățile pentru studenți și lipsa vagoanelor. De la București la Brașov în picioare … așa începe aventura.

Eli Driu: „A reînviat CFR-ul! La ora 08:30 n-am mai găsit bilet spre Brașov, nici la trenul de 10, nici la cel de 12, nici măcar în picioare. Am avut noroc cu un tren privat. E adevărat că l-am găsit greu. E aglomerație în gară, trenul a fost anunțat cu câteva minute înainte să plece și a sosit în stație pe aceeași linie cu un tren pentru Constanța.

Eli Driu: „A reînviat CFR-ul! La ora 08:30 n-am mai găsit bilet spre Brașov, nici la trenul de 10, nici la cel de 12, nici măcar în picioare. Am avut noroc cu un tren privat. În tren se stă și-n picioare și pe jos, printre călători, bagaje și biciclete. Nu-i bai! Are bibliotecă și o grămadă de prize. Iuhuuu! Pot să ...” 1

În tren se stă și-n picioare și pe jos, printre călători, bagaje și biciclete. Nu-i bai! Are bibliotecă și o grămadă de prize. Iuhuuu! Pot să stau pe Facebook tot drumul”.

Recent, Deputatul PNL, Florin Cîţu, a afirmat că CFR Călători a trecut de la 48 de milioane de lei profit la 367 milioane de lei pierdere pentru că a acordat gratuitate pentru studenţi, susţinând că Liviu Dragnea şi “gaşca lui” nu vor deconta “costul” dezastrului economic.

“Dacă în doar 12 luni CFR Călători a trecut de la 48 milioane lei profit la 367 milioane lei pierdere pentru că a acordat gratuitate pentru studenţi, imaginaţi-va ce impact au în economie restul subvenţiilor care după calculele mele sunt în jur de 3 miliarde euro (!).

Măsurile pe care Dragnea #penalul şi gaşcă lui de incompetenţi le iau astăzi în economie ne costă. Aceste costuri apar atât în pierderile companiilor, în lipsă investiţiilor directe dar şi în preţurile din economie (inflaţie şi dobânzi). Dar Dragnea #penalul şi gaşcă lui de incompetenţi ştiu foarte bine că împing România într-o prăpastie din punct de vedere economic şi o izolează politic. Dar nu-i interesează. Nu ei decontează costul acestui dezastru. Noi plătim. De aceea, revin şi spun, trebuie să plătească personal.

Toţi”, a scris, marţi, senatorul PNL, Florin Cîţu pe Facebook, potrivit Mediafax.

Previous Story

Brașov: Tânăr electrocutat, după ce s-a urcat pe un vagon de tren. Martor: “Flăcări domnule, flăcări… cum dai foc la ceva care ardea…” Fratele victimei: “Până am ajuns noi aici am văzut doar…”

Next Story

Brașov: ARESTAT! Tâlharul care a înjunghiat de mai multe ori un bătrân pe Griviței a fost prins