Brașov: ARESTAT! Tâlharul care a înjunghiat de mai multe ori un bătrân pe Griviței a fost prins

Last Updated on iulie 15, 2018 Poliția Brașov anunță că l-a prins pe tâlharul care a înjunghiat joi, pe Griviței, un bătrân de 82 de ani. Tâlharul a fost găsit în Vrancea și este cercetat acum pentru tentativă de omor.

”În urma activităţilor investigative specifice desfăşurate de poliţiştii braşoveni, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, persoana bănuită de comiterea faptei de tentativă de omor a fost identificată, în cursul acestei zile (sâmbătă – n.r.), în judeţul Vrancea”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Judeţene Braşov, potrivit Observator Tv.

Brașov: ARESTAT! Tâlharul care a înjunghiat de mai multe ori un bătrân pe Griviței a fost prins 1

Potrivit acestora, în baza datelor furnizate de poliţiştii din Braşov, cei din judeţul Vrancea l-au depistat pe bărbat.
”Activităţile specifice continuă, sub coordonarea procurorului de caz, în vederea probarii vinovăţiei şi tragerii la răspundere penală”, mai spun poliţiştii.

Aceştia nu au oferit, deocamdată, date cu privire la identitatea suspectului sau motivul agresiunii.
La ora transmiterii acestei ştiri, echipajele de poliţie transportă suspectul din Vrancea la Braşov unde va fi audiat.

Martor la îngrozitoarea scenă a fost un adolescent care le-a povestit totul anchetatorilor. El a auzit cum agresorul i-a cerut bani victimei, apoi s-a enervat că bătrânul nu îi poate oferi decât telefonul şi l-a înjunghiat. Speriat, martorul a fugit, iar victima a fost găsită de un trecător, într-o baltă de sânge. A fost chemată ambulanța, care l-a preluat pe rănit în agonie, potrivit Stirile Pro Tv.

”Era vorba de o persoană de etnie romă în jur de 18-20 ani. I-ar fi cerut telefonul, bărbatul a vrut să dea telefon, i-a luat telefonul şi l-a întrebat dacă are bani, bătrânul a precizat că nu are şi în momentul ăla a fost înjunghiat.”

Victima de 82 de ani a căzut la pământ, într-o baltă de sânge. Cei care locuiesc în zona bănuiesc că atacatorul şi-a premeditat fapta şi a ales un loc mai ferit de văzul oamenilor.

”Nici nu avea card la el, nimic n-a avut. A ieşit la plimbare, în ficare seara se duce şi dimineaţa şi seara. Era un om ordionat în privința asta. N-a avut duşmani”, a spus soția bărbatului.

Un bătrân de 82 de ani a fost înjunghiat de mai multe ori, joi, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Braşov. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje medicale care l-au stabilizat şi l-au transportat la spital.

Procurorii au deschis dosar de cercetare penală pentru tentativă de omor.

Previous Story

Eli Driu: „A reînviat CFR-ul! La ora 08:30 n-am mai găsit bilet spre Brașov, nici la trenul de 10, nici la cel de 12, nici măcar în picioare. Am avut noroc cu un tren privat. În tren se stă și-n picioare și pe jos, printre călători, bagaje și biciclete. Nu-i bai! Are bibliotecă și o grămadă de prize. Iuhuuu! Pot să …”

Next Story

Accident Brașov. Update. Șoferul vinovat de pe 13 Decembrie și-a omorât soția. Robert Potlog: „Referitor la accidentul de vienri noapte de pe 13 Decembrie: in momentul cand faceti la stanga sa intrati la Isaran sau pe Nicolae Labis, trebuie sa fiti atenti la cei carora le …”