Accident Brașov. Update. Șoferul vinovat de pe 13 Decembrie și-a omorât soția. Robert Potlog: „Referitor la accidentul de vienri noapte de pe 13 Decembrie: in momentul cand faceti la stanga sa intrati la Isaran sau pe Nicolae Labis, trebuie sa fiti atenti la cei carora le …”

Last Updated on iulie 15, 2018 Noi detalii despre tragicul accident de vineri seara, din Tractorul, au fost făcute publice de Poliție. Un șofer de 40 de ani și-a omorât soția după ce nu a acordat prioritate și a intrat într-un autoturism care dorea să vireze stânga.

Pe grupul de Facebook Locuitorii cartierului Tractorul din Brasov, Robert Potlog a scris: „Referitor la accidentul de azi noapte de pe 13 Decembrie: in momentul cand faceti la stanga sa intrati la Isaran sau pe Nicolae Labis, trebuie sa fiti atenti la cei carora le acordati prioritate si vin pe 13 Decembrie, deoarece fiind 2 benzi pe sens, ei vin cu viteze mari de 50-80 km/h.

 

Accident Brașov. Update. Șoferul vinovat de pe 13 Decembrie și-a omorât soția. Robert Potlog: „Referitor la accidentul de vienri noapte de pe 13 Decembrie: in momentul cand faceti la stanga sa intrati la Isaran sau pe Nicolae Labis, trebuie sa fiti atenti la cei carora le ...” 1
In plus, trebuie sa va uitati si in spate sa vedeti daca cei care vin pe banda a doua dupa voi, v-au vazut ca semnalizati la stanga si nu intra in voi.

Subcomisar Ionuț Marin, citat de mytex.ro: „La data de 13.07 a.c., in jurul orelor 22.25, un conducător auto în vârstă de 40 ani din municipiul Brașov, care circula pe str. 13 Decembrie, nu ar fi acordat prioritate la efectuarea virajului la stânga către str. Nicolae Labiș, intrând în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat în vârstă de 36 ani, care circula înspre str. Independenței.

În urma evenimentului a rezultat decesul unei femei în vârstă de 32 ani, respectiv soția primului conducător auto, rănirea gravă a acestuia (…) și rănirea ușoară a celuilalt conducător auto”.

Potrivit acestuia, la verificarea cu etilotestul a rezultat că șoferul care a provocat accidentul avea 0,33 alcool pur în aerul pur expirat ca urmare a testării cu aparatul etilotest.

Știre inițială
Accident grav, vineri seara, în Brașov. O femeie a murit după ce 3 autoturisme s-au ciocnit pe strada 13 Decembrie

În evenimentul rutier au fost implicate 3 mașini. În cazul unei femei de 40 de ani a fost declarat decesul, după efectuarea manevrelor de resuscitare, iar alte 3 persoane sunt rănite și au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, potrivit brasovtv.com.

Accident Brașov. Update. Șoferul vinovat de pe 13 Decembrie și-a omorât soția. Robert Potlog: „Referitor la accidentul de vienri noapte de pe 13 Decembrie: in momentul cand faceti la stanga sa intrati la Isaran sau pe Nicolae Labis, trebuie sa fiti atenti la cei carora le ...” 2 Accident Brașov. Update. Șoferul vinovat de pe 13 Decembrie și-a omorât soția. Robert Potlog: „Referitor la accidentul de vienri noapte de pe 13 Decembrie: in momentul cand faceti la stanga sa intrati la Isaran sau pe Nicolae Labis, trebuie sa fiti atenti la cei carora le ...” 3 Accident Brașov. Update. Șoferul vinovat de pe 13 Decembrie și-a omorât soția. Robert Potlog: „Referitor la accidentul de vienri noapte de pe 13 Decembrie: in momentul cand faceti la stanga sa intrati la Isaran sau pe Nicolae Labis, trebuie sa fiti atenti la cei carora le ...” 4 Accident Brașov. Update. Șoferul vinovat de pe 13 Decembrie și-a omorât soția. Robert Potlog: „Referitor la accidentul de vienri noapte de pe 13 Decembrie: in momentul cand faceti la stanga sa intrati la Isaran sau pe Nicolae Labis, trebuie sa fiti atenti la cei carora le ...” 5 Accident Brașov. Update. Șoferul vinovat de pe 13 Decembrie și-a omorât soția. Robert Potlog: „Referitor la accidentul de vienri noapte de pe 13 Decembrie: in momentul cand faceti la stanga sa intrati la Isaran sau pe Nicolae Labis, trebuie sa fiti atenti la cei carora le ...” 6 Accident Brașov. Update. Șoferul vinovat de pe 13 Decembrie și-a omorât soția. Robert Potlog: „Referitor la accidentul de vienri noapte de pe 13 Decembrie: in momentul cand faceti la stanga sa intrati la Isaran sau pe Nicolae Labis, trebuie sa fiti atenti la cei carora le ...” 7

La locul accidentului au intervenit o autospecială de descarcerare, una de stins incendii cu apă şi spumă şi patru echipaje SMURD. Polițiștii Biroului Rutier Brașov au început cercetările pentru stabilirea condițiilor exacte în care s-a produs accidentul.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Brasov, Laurentiu Popa a scris: „Au mai crescut 3 blocuri intre timp. Și nu a frânat 100m, la ieșirea de la lux divina apar urme de cauciuc pe jos, de la cum s-au răsucit mâinile. Seria 5 e întors invers, iar Loganul a zburat pe bordura, a lovit (din ce se zicea pe acolo) un pieton de pe trotuar, a lovit și o mașină parcată, și era la 10-15 metri de mașina parcată mai jos. Ca să înțelegi gravitatea accidentului…”

foto: Roxana Coserea

Accident Brașov. Update. Șoferul vinovat de pe 13 Decembrie și-a omorât soția. Robert Potlog: „Referitor la accidentul de vienri noapte de pe 13 Decembrie: in momentul cand faceti la stanga sa intrati la Isaran sau pe Nicolae Labis, trebuie sa fiti atenti la cei carora le ...” 8 Accident Brașov. Update. Șoferul vinovat de pe 13 Decembrie și-a omorât soția. Robert Potlog: „Referitor la accidentul de vienri noapte de pe 13 Decembrie: in momentul cand faceti la stanga sa intrati la Isaran sau pe Nicolae Labis, trebuie sa fiti atenti la cei carora le ...” 9

foto: Laurentiu Popa

Accident Brașov. Update. Șoferul vinovat de pe 13 Decembrie și-a omorât soția. Robert Potlog: „Referitor la accidentul de vienri noapte de pe 13 Decembrie: in momentul cand faceti la stanga sa intrati la Isaran sau pe Nicolae Labis, trebuie sa fiti atenti la cei carora le ...” 10 Accident Brașov. Update. Șoferul vinovat de pe 13 Decembrie și-a omorât soția. Robert Potlog: „Referitor la accidentul de vienri noapte de pe 13 Decembrie: in momentul cand faceti la stanga sa intrati la Isaran sau pe Nicolae Labis, trebuie sa fiti atenti la cei carora le ...” 11 Accident Brașov. Update. Șoferul vinovat de pe 13 Decembrie și-a omorât soția. Robert Potlog: „Referitor la accidentul de vienri noapte de pe 13 Decembrie: in momentul cand faceti la stanga sa intrati la Isaran sau pe Nicolae Labis, trebuie sa fiti atenti la cei carora le ...” 12

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov: ARESTAT! Tâlharul care a înjunghiat de mai multe ori un bătrân pe Griviței a fost prins

Next Story

Brașov: Bărbat dat dispărut în zona „La Iepure” din Răcădău, zonă frecventată de urși