Brașov: Bărbat dat dispărut în zona „La Iepure” din Răcădău, zonă frecventată de urși

Last Updated on iulie 15, 2018 Un bărbat a fost dat dispărut după ce a plecat sâmbătă în Răcădău și nu s-a mai întors. Zona este frecventată de urși.

Autorităţile din Braşov caută un bărbat de aproximativ 50 de ani, care a plecat sâmbătă în zona de agrement „La Iepure” din Răcădău, judeţul Braşov. Poliţişti, pompieri, jandarmi şi salvamontişti s-au mobilizat, după ce un prieten a alertat Poliţia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Brașov: Bărbat dat dispărut în zona „La Iepure” din Răcădău, zonă frecventată de urși 1

Potrivit reprezentanţilor ISU Braşov, bărbatul a plecat de acasă sâmbătă.

Văzând că nu se mai întoarce, un prieten a anunţat Poliţia şi imediat au început căutările.

“Echipe mixte din cadrul ISU, IJJ, IPJ şi Salvamont intervin pentru cautarea unui bărbat posibil dispărut în zona Farmacom, către Iepure. Un prieten a anunţat dispariţia, a vorbit ieri cu el la telefon, i-a spus că se duce în pădure şi astăzi nu i-a mai răspuns la telefon”, a declarat, corespondetului MEDIAFAX, Luiza Dănilă, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov.

Previous Story

Accident Brașov. Update. Șoferul vinovat de pe 13 Decembrie și-a omorât soția. Robert Potlog: „Referitor la accidentul de vienri noapte de pe 13 Decembrie: in momentul cand faceti la stanga sa intrati la Isaran sau pe Nicolae Labis, trebuie sa fiti atenti la cei carora le …”

Next Story

Brașov: De la nuntă, la spital! Mireasa și alți zeci de invitați au făcut toxiinfecție alimentară, la un complex turistic din Șercăița. Ce spune Protecția Consumatorilor