Brașov: De la nuntă, la spital! Mireasa și alți zeci de invitați au făcut toxiinfecție alimentară, la un complex turistic din Șercăița. Ce spune Protecția Consumatorilor

Last Updated on iulie 15, 2018 Nuntă cu ginion, sâmbătă seara. Zeci de persoane s-au simțit rău după ce au făcut toxiinfecție alimentară, la un complex turistic din Șercăița, județul Brașov.

Aproape de miezul nopţii, serviciul de urgenţă 112 a fost solicitat să intervină la un local din Şercăiţa unde avea loc un eveniment, iar mai multe persoane au început să se simtă rău având stări de greaţă şi vărsături. S-a intervenit cu mai mutlte echipaje de ambulanţă şi SMURD şi a fost solicitată şi autospeciala de transport victime multiple de la Covasna.

Brașov: De la nuntă, la spital! Mireasa și alți zeci de invitați au făcut toxiinfecție alimentară, la un complex turistic din Șercăița. Ce spune Protecția Consumatorilor 1

„12 persoane au fost transportate la spital, iar alte 9 au ajuns cu mijloace proprii la spitalul din Făgăraş”, a spus Luiza Dănilă, purtător de cuvânt al ISU Braşov.

Șeful Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Brașov, Sorin Susanu, citat de mytexc: „Am fost azi-noapte acolo, am demarat acțiunile de control, am sigilat probe alimentare care astăzi ajung la laborator. Există elemente avute în vedere referitor la faptul că nu am găsit ambalajele unor produse din care s-a făcut mâncare și nu am putut avea date despre valabilitate, trasabilitate”.

Previous Story

Brașov: Bărbat dat dispărut în zona „La Iepure” din Răcădău, zonă frecventată de urși

Next Story

Brașov: A căzut într-un canal, cu bebeluşul de patru luni în braţe, pe un trotuar din Făgăraș