(Last Updated On: July 14, 2018)

Un tânăr de 19 ani a ajuns în stare gravă la Spital, carbonizat 80% după ce s-a urcat pe un vagon unde s-a electrocutat, chiar sub ochii fratelui său.

Scenele de groază s-au derulat în apropierea gării din Braşov. Martorii povestesc că băiatul în vârstă de 19 ani voia să traverseze liniile de cale ferată şi – în joacă – s-ar fi urcat pe un vagon de tren. Din neatenţie însă, a atins firele care alimentau garnitura cu energie electrică, potrivit Stirile Pro Tv.

Brașov: Tânăr electrocutat, după ce s-a urcat pe un vagon de tren. Martor: “Flăcări domnule, flăcări... cum dai foc la ceva care ardea...” Fratele victimei: “Până am ajuns noi aici am văzut doar...” 1

Prietenul victimei: “A vrut să treacă liniile să vină pe partea asta, că marfarul s-a oprit şi acolo a rămas.”

Fratele victimei: “Până am ajuns noi aici am văzut doar flama şi atât.”
Martor: “Flăcări domnule, flăcări… cum dai foc la ceva care ardea…”

La locul incidentului, au fost trimise de urgenţă o autospecială cu apă şi spumă de la ISU, un echipaj SMURD şi unul de la descarcerare. Între timp, circulaţia trenurilor în zona a fost oprită pentru aproximativ o oră.

Maior Rugină Marcel, ISU Braşov: “Colegii de la CFR au oprit alimentarea cu energie electrică, ulterior colegii mei intervenind şi extrăgând persoana aflată pe vagon carbonizata în proporţie de 80%.”

Tânărul a fost dus de urgenţă la spitalul din Braşov. Dar, pentru că starea lui de sănătate s-a agravat, a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti.