Brașov: Tânăr electrocutat, după ce s-a urcat pe un vagon de tren. Martor: “Flăcări domnule, flăcări… cum dai foc la ceva care ardea…” Fratele victimei: “Până am ajuns noi aici am văzut doar…”

Last Updated on iulie 14, 2018 Un tânăr de 19 ani a ajuns în stare gravă la Spital, carbonizat 80% după ce s-a urcat pe un vagon unde s-a electrocutat, chiar sub ochii fratelui său.

Scenele de groază s-au derulat în apropierea gării din Braşov. Martorii povestesc că băiatul în vârstă de 19 ani voia să traverseze liniile de cale ferată şi – în joacă – s-ar fi urcat pe un vagon de tren. Din neatenţie însă, a atins firele care alimentau garnitura cu energie electrică, potrivit Stirile Pro Tv.

Brașov: Tânăr electrocutat, după ce s-a urcat pe un vagon de tren. Martor: “Flăcări domnule, flăcări... cum dai foc la ceva care ardea...” Fratele victimei: “Până am ajuns noi aici am văzut doar...” 1

Prietenul victimei: “A vrut să treacă liniile să vină pe partea asta, că marfarul s-a oprit şi acolo a rămas.”

Fratele victimei: “Până am ajuns noi aici am văzut doar flama şi atât.”
Martor: “Flăcări domnule, flăcări… cum dai foc la ceva care ardea…”

La locul incidentului, au fost trimise de urgenţă o autospecială cu apă şi spumă de la ISU, un echipaj SMURD şi unul de la descarcerare. Între timp, circulaţia trenurilor în zona a fost oprită pentru aproximativ o oră.

Maior Rugină Marcel, ISU Braşov: “Colegii de la CFR au oprit alimentarea cu energie electrică, ulterior colegii mei intervenind şi extrăgând persoana aflată pe vagon carbonizata în proporţie de 80%.”

Tânărul a fost dus de urgenţă la spitalul din Braşov. Dar, pentru că starea lui de sănătate s-a agravat, a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti.

Previous Story

Brașov: Update. Martor, bătrânul înjunghiat pe Griviței. „I-ar fi cerut telefonul, bărbatul a vrut să dea telefon, i-a luat telefonul şi l-a întrebat dacă are bani, bătrânul a precizat că nu are şi în momentul ăla …”

Next Story

Eli Driu: „A reînviat CFR-ul! La ora 08:30 n-am mai găsit bilet spre Brașov, nici la trenul de 10, nici la cel de 12, nici măcar în picioare. Am avut noroc cu un tren privat. În tren se stă și-n picioare și pe jos, printre călători, bagaje și biciclete. Nu-i bai! Are bibliotecă și o grămadă de prize. Iuhuuu! Pot să …”