Brașov: Update. Martor, bătrânul înjunghiat pe Griviței. „I-ar fi cerut telefonul, bărbatul a vrut să dea telefon, i-a luat telefonul şi l-a întrebat dacă are bani, bătrânul a precizat că nu are şi în momentul ăla …”

Last Updated on iulie 14, 2018 Poliția încă îl caută pe tâlharul care a înjunghiat joi seară un bătrân pe strada Griviței. Bătrânul a fost salvat după intervenția unei tinere de la ISU care se afla în preajmă.

Martor la îngrozitoarea scenă a fost un adolescent care le-a povestit totul anchetatorilor. El a auzit cum agresorul i-a cerut bani victimei, apoi s-a enervat că bătrânul nu îi poate oferi decât telefonul şi l-a înjunghiat. Speriat, martorul a fugit, iar victima a fost găsită de un trecător, într-o baltă de sânge. A fost chemată ambulanța, care l-a preluat pe rănit în agonie, potrivit Stirile Pro Tv.

Brașov: Update. Martor, bătrânul înjunghiat pe Griviței. „I-ar fi cerut telefonul, bărbatul a vrut să dea telefon, i-a luat telefonul şi l-a întrebat dacă are bani, bătrânul a precizat că nu are şi în momentul ăla ...” 1

Atacul a avut loc în apropierea unui bulevard intens circulat din oraş, la colţul unei clădiri. Cei care locuiesc în zona spun că un adolescent a văzut totul şi le-a povestit apoi cele întâmplate, oamenilor adunaţi apoi în jurul victimei.

”Era vorba de o persoană de etnie romă în jur de 18-20 ani. I-ar fi cerut telefonul, bărbatul a vrut să dea telefon, i-a luat telefonul şi l-a întrebat dacă are bani, bătrânul a precizat că nu are şi în momentul ăla a fost înjunghiat.”

Victima de 82 de ani a căzut la pământ, într-o baltă de sânge. Cei care locuiesc în zona bănuiesc că atacatorul şi-a premeditat fapta şi a ales un loc mai ferit de văzul oamenilor.

Victima a fost internată la terapie intensivă şi este conectată la aparate. Medicii spun că nu i-au fost afectate organele vitale, însă a pierdut mult sânge. Soţia povesteşte că zilnic bărbatul ei trecea prin acel loc şi că nu i s-a părut niciodată un loc periculos.

”Nici nu avea card la el, nimic n-a avut. A ieşit la plimbare, în ficare seara se duce şi dimineaţa şi seara. Era un om ordionat în privința asta. N-a avut duşmani”, a spus soția bărbatului.

Poliţiştii cauta în continuare indicii care i-ar putea duce la agresor.

Anchetatorii încearcă să facă şi un portret-robot al suspectului pe baza declaraţiilor date la poliţie de adolescentul care a văzut scena sângeroasă.

ISU Brasov: „Laura este eroina zilei !!! Aflată în timpul liber, plutonier Papuc Laura – subofiţer operativ în cadrul Detaşamentului 1 Braşov, a intervenit pentru acordarea primului ajutor medical unui batrân de 82 de ani.

Brașov: Update. Martor, bătrânul înjunghiat pe Griviței. „I-ar fi cerut telefonul, bărbatul a vrut să dea telefon, i-a luat telefonul şi l-a întrebat dacă are bani, bătrânul a precizat că nu are şi în momentul ăla ...” 2

Intervenţia ei a fost determinantă în creşterea şanselor de supravieţuire având în vedere că acesta era în stare gravă.

Colega noastră i-a acordat primul ajutor, a sprijinit echipajele sosite la faţa locului, a vorbit în permanenţă cu victima, a aflat de ce alte afecţiuni suferă, date foarte importante ce mai apoi sunt folosite de medici.

Felicitări Laura ! Ne mândrim cu tine !!!”

La rândul lor, reprezentanţii Poliției Judeţene au anunţat că se încearcă identificarea autorului.

”În acest moment, echipe formate din poliţişti de investigaţii criminale, ordine publică şi poliţie rutieră desfăşoară activităţi pentru identificarea autorului. A fost informat Parchetul şi urmează ca încadrarea faptei să se facă în funcţie de starea victimei”, au precizat reprezentanţii Poliţiei, digi24.ro.

Previous Story

(Foto) Accident Brasov: GRAV! O femeie a murit, alți 3 răniți, după ce 3 autoturisme s-au ciocnit pe strada 13 Decembrie

Next Story

Brașov: Tânăr electrocutat, după ce s-a urcat pe un vagon de tren. Martor: “Flăcări domnule, flăcări… cum dai foc la ceva care ardea…” Fratele victimei: “Până am ajuns noi aici am văzut doar…”