Continental Romania: „Peste 50 de colegi de la Brașov au plantat copaci cu zâmbetul pe buze în curtea companiei, iar acum copacii sădiţi poartă numele fiecărui departament”

Last Updated on iulie 17, 2018 Compania Continental, acuzată că poluează destul de mult, încearcă să schimbe percepția publică prin activități de plantare.

Pe Facebook, Continental Romania a scris: „Peste 50 de colegi de la Brașov au plantat copaci cu zâmbetul pe buze în curtea companiei, iar acum copacii sădiţi poartă numele fiecărui departament.

Continental Romania: „Peste 50 de colegi de la Brașov au plantat copaci cu zâmbetul pe buze în curtea companiei, iar acum copacii sădiţi poartă numele fiecărui departament” 1

Acest eveniment ne-a dus cu gândul la sfatul unui copac:”Timpul cel mai potrivit este acum! Nu așteptăm anotimpul potrivit, ci creem noi momentul oportun pentru a crește. Aplică asta în viața ta și renunță la amânare. Tu ca om, ai și mai multe posibilități!”

Previous Story

Brașov: 50.000 de lei. Magazin LIDL, amendă record. Ce spun cei de la Protecția Consumatorilor

Next Story

Brașov. „Draga @FanCourier, ieri si astăzi am constatat ce echipa grozava de roboti aveti la sediul din Brasov: au același raspuns indiferent de întrebare… “nu stiu” si ridica in mod regulat din umeri! Mai mult, am aflat ca …”