Brașov. „Draga @FanCourier, ieri si astăzi am constatat ce echipa grozava de roboti aveti la sediul din Brasov: au același raspuns indiferent de întrebare… “nu stiu” si ridica in mod regulat din umeri! Mai mult, am aflat ca …”

Last Updated on iulie 18, 2018 Firmele de curierat sunt unele din cele mai „urâte” în România. Și nimic nu pare să se schimbe.

Pe Facebook, D. U. a scris: „Draga @FanCourier, ieri si astăzi am constatat ce echipa grozava de roboti aveti la sediul din Brasov: au același raspuns indiferent de întrebare… “nu stiu” si ridica in mod regulat din umeri!

Brașov. „Draga @FanCourier, ieri si astăzi am constatat ce echipa grozava de roboti aveti la sediul din Brasov: au același raspuns indiferent de întrebare... “nu stiu” si ridica in mod regulat din umeri! Mai mult, am aflat ca ...” 1

Mai mult, am aflat ca sediul din Brasov nu are manageri, responsabili, supervisors, altfel sunt sigura ca nu s-ar fi ascuns niciunul după vreun birou ci ar fi ieșit sa-si facă jobul, corect? Asa ca nu imi rămâne decat sa apelez la Protecția Consumatorului si in concomitent sa va pun in legătura cu avocatul meu pentru a ne facilita dezbaterea si a rezolva dauna pe care mi-ati pricinuit-o!

Rog pe toți cei care au avut probleme cu aceasta firma sa dea share! Multumesc!”

Previous Story

Continental Romania: „Peste 50 de colegi de la Brașov au plantat copaci cu zâmbetul pe buze în curtea companiei, iar acum copacii sădiţi poartă numele fiecărui departament”

Next Story

Brașov. Piatra cubică se reîntoarce. Cristian Macedonschi: „ Pana nu de mult au scos piatra cubica din Centrul Istoric al Brasovului si din Schei si au inlocuit-o cu asfalt iar acum o iau de la capat dar in sens opus”.