Brașov. Piatra cubică se reîntoarce. Cristian Macedonschi: „ Pana nu de mult au scos piatra cubica din Centrul Istoric al Brasovului si din Schei si au inlocuit-o cu asfalt iar acum o iau de la capat dar in sens opus”.

Last Updated on iulie 18, 2018 Piatra cubică se reîntoarce după ce a fost scoasă iar în locul ei a fost turnat asfalt. Este vorba de zona cuprinsă între magazinul Star și Modarom (în fața Colegiului Unirea). Decizia a fost luată de Comisia de Circulație din cadrul Primăriei.

Și pe stada Apollonia Hirscher, pe tronsonul dintre strada Castelului şi Poarta Şchei, îmbrăcămintea asfaltică va fi înlocuită cu dale din piatră cubică. Şi dacă tot se lucrează în zonă, s-a propus ca aceasta să devină mai „prietenoasă” prin amenajarea unui mic parc cu multă verdeaţă, care va duce automat şi la regândirea traficului zonal, informează mytex.ro.

Brașov. Piatra cubică se reîntoarce. Cristian Macedonschi: „ Pana nu de mult au scos piatra cubica din Centrul Istoric al Brasovului si din Schei si au inlocuit-o cu asfalt iar acum o iau de la capat dar in sens opus”. 1

Consilierul local Cristian Macedonschi: „Sa nu ma intelegeti gresit, nu ma impotrivesc acestui demers doar ca ma pufneste rasul und in hohote Brașov. Piatra cubică se reîntoarce. Cristian Macedonschi: „ Pana nu de mult au scos piatra cubica din Centrul Istoric al Brasovului si din Schei si au inlocuit-o cu asfalt iar acum o iau de la capat dar in sens opus”. 2😂Brașov. Piatra cubică se reîntoarce. Cristian Macedonschi: „ Pana nu de mult au scos piatra cubica din Centrul Istoric al Brasovului si din Schei si au inlocuit-o cu asfalt iar acum o iau de la capat dar in sens opus”. 2😂Brașov. Piatra cubică se reîntoarce. Cristian Macedonschi: „ Pana nu de mult au scos piatra cubica din Centrul Istoric al Brasovului si din Schei si au inlocuit-o cu asfalt iar acum o iau de la capat dar in sens opus”. 2😂Brașov. Piatra cubică se reîntoarce. Cristian Macedonschi: „ Pana nu de mult au scos piatra cubica din Centrul Istoric al Brasovului si din Schei si au inlocuit-o cu asfalt iar acum o iau de la capat dar in sens opus”. 2😂Brașov. Piatra cubică se reîntoarce. Cristian Macedonschi: „ Pana nu de mult au scos piatra cubica din Centrul Istoric al Brasovului si din Schei si au inlocuit-o cu asfalt iar acum o iau de la capat dar in sens opus”. 2😂 Pana nu de mult au scos piatra cubica din Centrul Istoric al Brasovului si din Schei si au inlocuit-o cu asfalt iar acum o iau de la capat dar in sens opus.

Oare mai au piatra cubica calitativa scoasa de pe strazile brasovene ca prin centru au bagat numai de aceea ieftina taiata? Sper sa nu cumpere scump aceasta piatra cubica pe care Brasovul o detinea.

O sa urmaresc acest lucru foarte atent”.

Tot în ședința de marți a Comisiei, la acest proiect s-a luat în discuție și reamenajarea unei insule pentru pietoni, la intersecția de la Star.

„Sunt în discuţii şi propunerile ca pe această zonă să se preia fie un model medieval, cu străzile pavate cu piatră cubică, fie să se îmbine elementele moderne cu cele istorice”, a precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea.

Previous Story

Brașov. „Draga @FanCourier, ieri si astăzi am constatat ce echipa grozava de roboti aveti la sediul din Brasov: au același raspuns indiferent de întrebare… “nu stiu” si ridica in mod regulat din umeri! Mai mult, am aflat ca …”

Next Story

(Foto) Ikea Brașov. Așa arată formatul nou deschis marți. „De azi mai simplu, mai rapid și mai practic”