Video Brașov: Așa arată Scheiul după inundații. Cine plătește? „Unul din sefii lor povestea unei doamne in Piata Unirii ca el este de 30 de ani in bransa si ca aceste cantitati masive de aluviuni au aparut doar dupa ce s-a taiat dealul . L-am intrebat daca a mentionat Primariei acest lucru si mi-a spus ca…”

Last Updated on iunie 6, 2018 Cartierul brașovean Schei a avut parte de tone de pietriș, nămol și vegetație după inundațiile de luni. Primăria a trimis muncitori să curețe străzile, problema se pune cin plătește curățarea străzilor: cei care construiesc pe dealurile din zonă sau toți brașovenii?

Pe Facebook, Nagy Laszlo a postat video cu mesajul: „Factura asta de ce trebuie sa o platim noi Brasovenii? Sper ca Primaria Brasov sa incarce factura lui American Dream”.

Pe grupul de Facebook Salvați zona Tâmpei, Liviu Mititeanu a scris: „Unul din sefii lor povestea unei doamne in Piata Unirii ca el este de 30 de ani in bransa si ca aceste cantitati masive de aluviuni au aparut doar dupa ce s-a taiat dealul . L-am intrebat daca a mentionat Primariei acest lucru si mi-a spus ca nu , ca nu-l asculta nimeni”.

Electra GhizaAtât pământ/pietriș s-a strâns de pe câțiva metri pătrați de strada. A fost adus de ploaie de pe santierele dezvoltatorilor imobiliari. Dealul Vacii are potențial uriaș! Când o veni tot “potențialul” la vale, nu știu ce se va mai alege de cartierul Schei…

Previous Story

Brașovul Poluat. Lucian Mândruță: „Ceea ce vedeți aici nu e hipstereală, nu este fiță … Pur și simplu după 20-25 de kilometri cu bicicleta simți nevoia să tușești …”

Next Story

Brașov. Mii de brașoveni vor merge la mitingul PSD de la București împotriva … statului paralel!