Brașov. Mii de brașoveni vor merge la mitingul PSD de la București împotriva … statului paralel!

Last Updated on iunie 6, 2018 Sâmbătă, PSD organizează un miting împotriva unui stat paralel inexistent iar pentru asta a reușit să convingă câteva mii de brașoveni să meargă în Piața Victoriei. 3.500 de persoane din judeţul Braşov ar fi anunţat că vor participa la mitingul organizat de PSD, programat sâmbătă seară în Piața Victoriei din București.

Potrivit purtătorului de cuvânt al PSD Braşov, Daniel Giurma, o parte se va deplasa cu autocare închiriate, o parte cu mașini personale, informează mytex.ro.

Brașov. Mii de brașoveni vor merge la mitingul PSD de la București împotriva ... statului paralel! 1

„Încă nu cunoaştem numărul exact de participanţi. Cheltuielile se vor face din resursele interne ale filialei și vor fi evidențiate cu facturi. De asemenea, sunt oameni care sună la sediu ca să ne ceară ajutor să ajungă și ei la miting, oameni care nu sunt membri de partid, din ce ne-au declarat”, a menţionat Daniel Giurma.

Previous Story

Video Brașov: Așa arată Scheiul după inundații. Cine plătește? „Unul din sefii lor povestea unei doamne in Piata Unirii ca el este de 30 de ani in bransa si ca aceste cantitati masive de aluviuni au aparut doar dupa ce s-a taiat dealul . L-am intrebat daca a mentionat Primariei acest lucru si mi-a spus ca…”

Next Story

Vacanta Brasov: Raliu. 90 de piloţi vor face spectacol pe Drumul Poienii