Vacanta Brasov. Festivalul RomânIA Autentică, de Ziua Universală a IEI, în Piața Sfatului

Last Updated on iunie 5, 2018 Vacanta Brasov. În perioada 23-24 iunie la Brașov are loc a treia ediție a festivalului RomânIA Autentică.

„24 iunie reprezintă ziua în care tot mapamondul serbează Ziua Universală a IEI. Oameni din toate colțurile lumii: Chicago, New York, Londra, Paris, etc., își arată dragostea față de IA românească.

vacanta brasov

Anul acesta, vom sărbători România Autentică atât la Hobița, la Iași precum și la Brașov, cu ajutorul Primăriei Municiupiului Iași și al Primăriei Municipiului Brașov și al partenerilor noștri dragi, în data de 23 și 24 iunie.

Fiind un adevărat centru cultural, mult iubit și lăudat, am decis ca anul 2018, an CENTENAR să fie marcat cu un evenimente de seamă nu numai la Hobiț și la Iași, orașul Micii Uniri dar și la Brașov.

Vă invităm pe toți, cu mic, cu mare să luați parte la o sărbătoare autentic românească, fie la Hobița în județul Gorj sau la Iași, la Palatul Culturii sau la Brașov, în Piața Sfatului”, anunță organizatorii.

ORGANIZATORI: Asociația Națională a Antreprenorilor, Primăria Municipiului Brașov, Primăria Municipiului Iași, Primăria Târgu Jiu, Consiliul Gorj, Primăria și Consiliul local Pestisani, Federația Patronatelor Femeilor Antreprenor, Patronatul Femeilor din Meșteșugărit și Flori de ie.

Previous Story

Brașov: Un șofer a uitat unde a parcat maşina şi a reclamat-o furată. Ce amendă și-a luat de la polițiști

Next Story

Brașov: 6 intersecții vor fi modificate, 3 vor avea tuneluri subterane