Brașov: Un șofer a uitat unde a parcat maşina şi a reclamat-o furată. Ce amendă și-a luat de la polițiști

Last Updated on iunie 5, 2018 Un bărbat din Brașov a chemat Poliția după ce nu și-a mai găsit autoturismul. El a reclamat faptul că i s-a furat autoturismul.

Polițiști au găsit maşina într-o altă parcare și l-au amendat pe bărbat cu 500 de lei.
Poliţiştii au demarat căutările şi au găsit autoturismul neatins într-o parcare aflată la câteva sute de metri de locuinţa bărbatului, informează adevarul.ro.

Brașov: Un șofer a uitat unde a parcat maşina şi a reclamat-o furată. Ce amendă și-a luat de la polițiști 1

„Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi de un bărbat de 39 ani, din municipiul Braşov, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras autoturismul parcat într-o parcare special amenajată de pe str. Pictor Pop, din municipiul Braşov.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au depistat reclamantul, care era confuz şi nu a putut furniza detalii concrete despre aspectele sesizate. În urma activităţilor de căutare a autoturismului, acesta a fost găsit parcat, în zona străzii.

Cocorului, din municipiul Braşov, fără urme de forţare a încuietorilor sau avariere. Poliţiştii au stabilit că reclamantul a fost cel care a condus şi parcat autoturismul în zona respectivă. Acesta a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 500 lei, pentru alertarea falsă a organelor de poliţie“, se arată în comunicatul poliţiştilor.

Previous Story

Allen Coliban: „Pe 18 mai făceam publice imaginile dezastrului din zona Calea Vacii – Cetinii – Piatra Mare, unde lucrările executate (și continuate!!!) fără autorizație au mutilat un deal întreg…”

Next Story

Vacanta Brasov. Festivalul RomânIA Autentică, de Ziua Universală a IEI, în Piața Sfatului