(Foto) Brașovul inundat. Probleme mari în Schei! „Dezvoltatorii “pregatesc” strada pentru constructia a inca 20 de blocuri pe strada, mai sus de nr. 68, unde deja s-au …”

Last Updated on iunie 28, 2018 Locuitorii din Schei reclamă din faptul că au apărut inundații din cauza lucrărilor la blocurile de pe dealuri.

Pe grupul de Facebook Salvați zona Tâmpei A. T. a postat fotografii cu mesajul: „Strada Dupa Iniste ieri, 27.06.2018. Dezvoltatorii “pregatesc” strada pentru constructia a inca 20 de blocuri pe strada, mai sus de nr. 68, unde deja s-au construit doua blocuri.

(Foto) Brașovul inundat. Probleme mari în Schei! „Dezvoltatorii "pregatesc" strada pentru constructia a inca 20 de blocuri pe strada, mai sus de nr. 68, unde deja s-au ...” 1 (Foto) Brașovul inundat. Probleme mari în Schei! „Dezvoltatorii "pregatesc" strada pentru constructia a inca 20 de blocuri pe strada, mai sus de nr. 68, unde deja s-au ...” 2 (Foto) Brașovul inundat. Probleme mari în Schei! „Dezvoltatorii "pregatesc" strada pentru constructia a inca 20 de blocuri pe strada, mai sus de nr. 68, unde deja s-au ...” 3 (Foto) Brașovul inundat. Probleme mari în Schei! „Dezvoltatorii "pregatesc" strada pentru constructia a inca 20 de blocuri pe strada, mai sus de nr. 68, unde deja s-au ...” 4 (Foto) Brașovul inundat. Probleme mari în Schei! „Dezvoltatorii "pregatesc" strada pentru constructia a inca 20 de blocuri pe strada, mai sus de nr. 68, unde deja s-au ...” 5

In ultimele cateva zile s-au desfasurat lucrari care au distrus trotuarul, s-a adus pietris care a fost tasat prost pe drum si a suprainaltat o parte din strada, care si asa e in panta si unde se circula greu iarna. S-a sapat si un sant care apoi a fost umplut cu pamant de-a valma, pe care acum il cara ploile la vale.

Restrictia de 3,5 tone nu e respectata, trec zeci de dube si camionete incarcate ochi pe strada zilnic. Politia Locala sta cu mainile in san, Disciplina in Constructii idem.

Facem sesizari peste sesizari degeaba”.

Previous Story

Brașov: Trecători amenințați de un individ cu cuțitul în parc

Next Story

Brașov: Constantin Niță, CONDAMNAT la închisoare cu Executare! Fostul șef PSD Brașov trebuie să se predea Poliției