Brașov: Trecători amenințați de un individ cu cuțitul în parc

Last Updated on iunie 28, 2018 Poliția locală din cadrul Biroului 3 a fost sesizată de mai mulți cetățeni să intervină în cazul unui bărbat care amenința cu cuțitul trecătorii din Parcul Tractorul.

Trecătorii, vădit timoraţi de violenţa persoanei aflate sub influenţa băuturilor alcoolice pe care le consumase în parc, au apelat la poliţiştii locali, care au acţionat imediat, informează bzb.ro.

Brașov: Trecători amenințați de un individ cu cuțitul în parc 1

„Oamenii legii l-au identificat pe cuţitar. Acesta a refuzat, însă, să coopereze, având în continuare o atitudine agresivă, astfel că agenţii de la Locală l-au încătuşat, conform procedurilor, pentru a-l împiedica să îşi provoace singur răni ori altcuiva.

C.O. a fost condus la sediul Biroului 3 din Tractorul, de unde a fost preluat, pe bază de proces verbal, de lucrătorii Secţiei nr. 3 de Poliţie.

Acolo au ajuns şi trecătorii care au fost martori la eveniment, pentru a le detalia oamenilor legii tot ceea ce s-a întâmplat, în vederea continuării cercetărilor”, a explicat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale, Anca Lăutaru.

Previous Story

(Foto/Video) Brașovul inundat. Ploile continuă

Next Story

(Foto) Brașovul inundat. Probleme mari în Schei! „Dezvoltatorii “pregatesc” strada pentru constructia a inca 20 de blocuri pe strada, mai sus de nr. 68, unde deja s-au …”