Foto Brașov. Pericol pe Transfăgărășanul cu multă zăpadă! „Peste iarna au fost căderi masive de pietre și există în continuare pericolul producerii unor avalanșe. În plus trebuie …”

Last Updated on iunie 7, 2018 Șoferii sunt avertizați să nu se aventureze pe Transfăgărășan în această perioadă. Există pericolul producerii unor avalanșe.

mDirectia Regionala de Drumuri si Poduri Brasov: „Continuă lucrările de deszăpezire pe Transfăgărășan. Colegii noștri de la SDN Sibiu au reușit să elibereze aproape în totalitate o bandă de circulație până la Bâlea Lac însa mai este foarte mult de lucru.

Foto Brașov. Pericol pe Transfăgărășanul cu multă zăpadă! „Peste iarna au fost căderi masive de pietre și există în continuare pericolul producerii unor avalanșe. În plus trebuie ...” 1 Foto Brașov. Pericol pe Transfăgărășanul cu multă zăpadă! „Peste iarna au fost căderi masive de pietre și există în continuare pericolul producerii unor avalanșe. În plus trebuie ...” 2 Foto Brașov. Pericol pe Transfăgărășanul cu multă zăpadă! „Peste iarna au fost căderi masive de pietre și există în continuare pericolul producerii unor avalanșe. În plus trebuie ...” 3 Foto Brașov. Pericol pe Transfăgărășanul cu multă zăpadă! „Peste iarna au fost căderi masive de pietre și există în continuare pericolul producerii unor avalanșe. În plus trebuie ...” 4 Foto Brașov. Pericol pe Transfăgărășanul cu multă zăpadă! „Peste iarna au fost căderi masive de pietre și există în continuare pericolul producerii unor avalanșe. În plus trebuie ...” 5 Foto Brașov. Pericol pe Transfăgărășanul cu multă zăpadă! „Peste iarna au fost căderi masive de pietre și există în continuare pericolul producerii unor avalanșe. În plus trebuie ...” 6 Foto Brașov. Pericol pe Transfăgărășanul cu multă zăpadă! „Peste iarna au fost căderi masive de pietre și există în continuare pericolul producerii unor avalanșe. În plus trebuie ...” 7 Foto Brașov. Pericol pe Transfăgărășanul cu multă zăpadă! „Peste iarna au fost căderi masive de pietre și există în continuare pericolul producerii unor avalanșe. În plus trebuie ...” 8 Foto Brașov. Pericol pe Transfăgărășanul cu multă zăpadă! „Peste iarna au fost căderi masive de pietre și există în continuare pericolul producerii unor avalanșe. În plus trebuie ...” 9

Peste iarna au fost căderi masive de pietre și există în continuare pericolul producerii unor avalanșe. În plus trebuie refăcute mai multe elemente de siguranța circulației (parapete sau indicatoare rupte)”.

Previous Story

FELICITĂRI! AS SR Brașov, echipa suporterilor stegari, este campioana Ligii a IV-a

Next Story

Vacanta Brașov. Parada pedestră a Junilor Brașovecheni, la Serbările Cetății