FELICITĂRI! AS SR Brașov, echipa suporterilor stegari, este campioana Ligii a IV-a

Last Updated on iunie 7, 2018 AS SR Brașov, echipa suporterilor stegari, a câștigat grupa  din Liga a IV-a după ce a a învins pe teren propriu, cu scorul de 18-0, formația Voința Hurez.

Golgheterul “stegarilor”, Alin Damian, a înscris de 7 ori, Alex Vîrlan a reușit un hat-trick, iar Horia Popa și Cristi Cocan au marcat câte 2 goluri fiecare. De asemenea, Strătilă, Răduțoiu, Stângă și Toader și-au trecut și ei numele pe tabela de marcaj, potrivit brasovultau.ro.

FELICITĂRI! AS SR Brașov, echipa suporterilor stegari, este campioana Ligii a IV-a 1

Adi Micsunicazone: De-a lungul timpului n-am fost răsfățați cu prea multe trofee. Spiritul stegar a supraviețuit și în lipsa lor, semn că, mai presus de rezultate, am apreciat bucuria de a fi împreună. Anul acesta, din mândria și orgoliul de a fi stegar, s-a născut acest trofeul. AS SR Brașov, echipa înființată de suporterii stegari, a câștigat titlul de campioană a Ligii a 4-a brașovene!

Astfel, cu o singură etapă rămasă de disputat și având un avans de 8 puncte peste principala urmăritoare, Precizia Săcele, AS SR Brașov este campioana Ligii județene în sezonul 2018-2019.

De altfel, la finalul partidei, formația galben-neagră și-a primit medaliile și trofeul de la reprezentanții AJF Brașov, urmând ca partida de sâmbătă, care va avea loc la Săcele, să fie o simplă formalitate.

În etapa intermediară, penultima din acest sezon, o victorie importantă a obținut și Olimpic Zărnești, scor 6-0 în fața celor de la ACS Colțea 1920 Brașov. Astfel, zărneștenii i-au egalat în clasament pe cei de la Precizia Săcele, la 8 puncte în spatele liderului.

Rezultatele etapei a XXIX-a:
AS SR Brașov – Voinţa Hurez 18-0
Prietenii Rupea – Precizia Săcele 2-2
Avântul Dumbravita – Aripile Braşov 0-1

ACS Steagu Roşu Braşov – Chimia Oraşul Victoria 2-3
ACS Colţea 1920 Braşov – Olimpic Zărneşti 0-6
Carpaţi Berivoi – Inter Tărlungeni 1-6

Cetatea Homorod – Inter Cristian 0-1
Olimpic Voila – ACSM Codlea 3-0

Clasamentul Ligii a IV-a
1. AS SR Brașov 81p.
2. Precizia Săcele 73p.
3. Olimpic Zărnești 73p.
4. Inter Tărlungeni 62p.
5. Inter Cristian 58p.

Previous Story

Brașov. Locuitorii din Schei cer Primăriei stoparea lucrărilor pe dealurile din zonă! „. Există un risc real ca în urma torenţilor ce se scurg de pe versanţii dezgoliţi de vegetaţie să se formeze ravene tot mai adânci şi alunecări masive de teren peste casele existente în zonă. Vegetaţia ierbacee şi forestieră au …”

Next Story

Foto Brașov. Pericol pe Transfăgărășanul cu multă zăpadă! „Peste iarna au fost căderi masive de pietre și există în continuare pericolul producerii unor avalanșe. În plus trebuie …”