Foto Brașov: ASR Printul de Wales a vizitat azi sediul Fundației sale din Romania, de la Viscri

Last Updated on iunie 1, 2018 ASR Printul de Wales a vizitat ieri sediul Fundației sale din Romania, de la Viscri, Jud Brașov, unde s-a întâlnit cu zeci de fermieri și mici producători, reprezentanți ai unor organizații caritabile ce susțin dezvoltarea rurală prin gastronomie precum și cu Ivan Patzaichin, unul dintre cei mai decorati campioni olimpici ai României, in prezent un ambasador pentru dezvoltarea rurala din Delta.

Fundatia Printul de Wales a derulat in ultmimul an un sondaj in cinci regiuni istorice ale României – Transilvania, Delta Dunării, Maramureș, Bucovina și Banat – pentru a identifica produse naturale și sănătoase.

Foto Brașov: ASR Printul de Wales a vizitat azi sediul Fundației sale din Romania, de la Viscri 1 Foto Brașov: ASR Printul de Wales a vizitat azi sediul Fundației sale din Romania, de la Viscri 2

A stat de vorba cu peste 200 de fermieri și producători și a identificat peste 70 de produse de calitate. Dintre acestea au fost selectate cinci produse pentru a participa le festivalul Terra Madre din Italia ce celebrează produse de calitate din intreaga lume.

Foto Brașov: ASR Printul de Wales a vizitat azi sediul Fundației sale din Romania, de la Viscri 3 Foto Brașov: ASR Printul de Wales a vizitat azi sediul Fundației sale din Romania, de la Viscri 4

Partneri ai acestui sondaj au fost Slow Food și Platforma România 100.

Previous Story

Foto Brașov: Pui de urs salvat de pădurari, după ce mama lui a fost lovită de un tren

Next Story

(Foto) Accident Brașov: Tractor SPULBERAT de tren! O persoană a murit