(Foto) Accident Brașov: Tractor SPULBERAT de tren! O persoană a murit

Last Updated on iunie 2, 2018 Accident deosebit de grav, vineri, la ieşirea din Lunca Câlnicului spre Chichiş. O persoană a murit iar una a fost rănită după ce tractorul în care se aflau a fost lovit de tren.

Persoana decedată avea leziuni incompatibile cu viaţa, iar cea de-a doua victimă este conştientă, prezintă traumatisme uşoare, excoriaţii şi a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă, informează Știrile Pro Tv.

(Foto) Accident Brașov: Tractor SPULBERAT de tren! O persoană a murit 1 (Foto) Accident Brașov: Tractor SPULBERAT de tren! O persoană a murit 2

″În jurul orei 16.10, un tractor ce circula pe un drum agricol care face legătura între localitatea Lunca Câlnicului şi terenurile agricole din vecinătatea localităţii, la trecerea peste calea ferată, semnalizată cu indicatoare rutiere (fără barieră sau semnale luminoase) magistrala CFR 400, km 17+900 m., a fost surprins şi accidentat de trenul IR 1645, care circula în direcţia Sfântu Gheorghe.

În urma accidentului, conducătorul auto al tractorului, un bărbat de aproximativ 31 ani, din localitatea Lunca Câlnicului, a decedat, iar un alt bărbat, de aproximativ 27 ani, din aceeaşi localitate, pasager în tractor, a fost rănit şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, informează IPJ Braşov.

(Foto) Accident Brașov: Tractor SPULBERAT de tren! O persoană a murit 3

Potrivit sursei citate, conductorul trenului a fost testat şi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. S-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, mai relevă IPJ Braşov. potrivit Agerpres.

Previous Story

Foto Brașov: ASR Printul de Wales a vizitat azi sediul Fundației sale din Romania, de la Viscri

Next Story

Foto Brașov. Sorin Grigorescu: „Un zbor la granita ruperii de nori care s-a abatut asupra Brasovului … Se vede in ultimele fotografii negura apocaliptica care cuprinsese deja Masivul Piatra Craiului si oropsea de zor Zarnestiul…apoi a inundat Brasovul….”