Brașov: Se redeschide baza Olimpia. Cât va costa ora de tenis

Last Updated on iunie 7, 2018 Consiliul Județean Brașov, prin Consilprest, anunță că redeschide săptămâna viitoare baza sportivă Olimpia. Toate terenurile de tenis au fost reamenajate pentru a putea fi folosite.

După mai multe încercări eşuate de închiriere, baza ajuns în administrarea Consilprest, societate subordonată Consiliului Judeţean. Baza Olimpia va fi din nou deschisă braşovenilor începând de săptămâna viitoare.

Brașov: Se redeschide baza Olimpia. Cât va costa ora de tenis 1

Terenurile de tenis au fost reamenajate: au fost înlocuite toate echipamentele vechi, a fost curăţată zona de buruieni şi au fost aduse 50.000 de tone de zgură. Vara terenurile vor fi folosite pentru practicarea tenisului, iar iarna se va amenaja deja trasiţionalul patinoar.

Braşovenii care vor să joace tenis pot închiria terenul cu ora sau îşi pot face abonament. Tarifele de acces pe terenurile de tenis vor fi diferenţiate în funcţie de zi, interval orar şi plată.

Astfel, cei care îşi vor lua abonament, vor plăti de luni şi până vineri, între orele 8.00 şi 18.00, 25 de lei/oră, iar între orele 18.00 şi 22.00, 40 lei/oră. Sâmbăta şi duminica pe tot parcursul zilei tariful va fi de 40 lei/oră. Cei care nu îşi vor achiziţiona abonament vor plăti tarife ceva mai mari, respectiv cu 10 lei în plus pe oră.

Astfel, de luni şi până vineri, între orele 8.00 şi 18.00, 35 de lei/oră, iar între orele 18.00 şi 22.00, 50 lei/oră, ca de altfel şi sâmbăta şi duminica, scrie bzb.ro preluat de Adevarul.

Previous Story

Vacanta Brașov. Parada pedestră a Junilor Brașovecheni, la Serbările Cetății

Next Story

Brașov. Update. 70 de autocare, 150,000 de lei pentru miile de brașoveni care merg la mitingul lui Dragnea. Cristian Macedonschi: „Oare cine plateste pentru acest moft a lui DracNea?”