Brașov. Update. 70 de autocare, 150,000 de lei pentru miile de brașoveni care merg la mitingul lui Dragnea. Cristian Macedonschi: „Oare cine plateste pentru acest moft a lui DracNea?”

Last Updated on iunie 7, 2018 Consilierul local Cristian Macedonschi a făcut un calcul al deplasării celor de la Brașov spre mitingul PSD din București. 150,000 de lei. Cine plătește? La Cluj, de exemplu, transportul este plătit de fiecare membru de partid.

Cristian Macedonschi:  3.500 de oameni inseamna aproximativ 70 de autocare ce ar insemna un cost de transport de aprox. 120.000 lei fara sa mai luam in calcul o bautura doua si o masa care ar ajunge la alti 35.000-40.000 de lei.

Brașov. Update. 70 de autocare, 150,000 de lei pentru miile de brașoveni care merg la mitingul lui Dragnea. Cristian Macedonschi: „Oare cine plateste pentru acest moft a lui DracNea?” 1

Deci costurile aproximative a deplasarii psdistilor din Brasov la mitingul lui Dragnea ar fi de 150.000 lei.  Oare cine plateste pentru acest moft a lui DracNea?”

Potrivit purtătorului de cuvânt al PSD Braşov, Daniel Giurma, o parte se va deplasa cu autocare închiriate, o parte cu mașini personale, informează mytex.ro.

„Încă nu cunoaştem numărul exact de participanţi. Cheltuielile se vor face din resursele interne ale filialei și vor fi evidențiate cu facturi. De asemenea, sunt oameni care sună la sediu ca să ne ceară ajutor să ajungă și ei la miting, oameni care nu sunt membri de partid, din ce ne-au declarat”, a menţionat Daniel Giurma.

Preşedintele PSD Cluj, Horia Nasra, anună că 2000-3000 de clujeni vor merge la marele miting împotriva statului paralel de la București. Acesta mai spune că fiecare membru își va plăti deplasarea.

„N-aş putea să vă spun exact câte persoane pleacă din Cluj, dar sunt convins că vom fi undeva în media judeţelor din Ardeal. Mă gândesc la 2.000 – 3.000 de oameni, dar nu am o cifră exactă”, a declarat Nasra, pentru „Adevărul”.

Liderul PSD Cluj susţine că le-a recomandat şefilor filialelor locale din judeţ ca la miting să meargă doar membrii partidului, iar dintre aceşti numai cei care şi-au exprimat dorinţa de a pleca la Bucureşti. Nasra a mai precizat că cei care vor alege să meargă la miting vor suporta costurile deplasării.

„Nu mai suntem în anii 90 să mergem pe banii partidului. Cine vrea să meargă îşi va plăti toate cheltuielile. Asta înseamnă bilete de tren sau de avion sau benzina, în cazul în care aleg să se deplaseze cu maşinile proprii. Am înţeles că mai sunt şi unii care vor să închirieze autocare, dar sunt mai puţini. Drumul cu autocarul este foarte lung şi greu, se ajunge la 12-13 ore dacă e traficul aglomerat”, a mai afirmat Horia Nasra.

Previous Story

Brașov: Se redeschide baza Olimpia. Cât va costa ora de tenis

Next Story

FlixBus, curse directe din Brașov către litoralul bulgăresc, în stațiuni precum Varna, Obzor, Burgas și Sunny Beach. Cât costă o cursă