(Video) Brașov. Cum ar fi? Sensurile giratorii înlocuite cu noul model de zebre pentru siguranța pietonilor. „ Giratoriul de la Aro este cel mai potrivit loc pentru a implementa acest sistem. Ar aduce un …”

Last Updated on mai 8, 2018 Brașovul are nevoie de o revoluție la trecerile de pietoni din sensurile giratorii. Dacă pasajele subterane sau supraterane sunt prea scumpe, se poate adopta metoda de mai jos.

Pe Facebook, Gruia Hilohi a scris: „O soluţie de semaforizare care se poate aplica şi la giratoriile din zone cu trafic pietonal. Faza de semaforizare cu verde pentru pietoni permite traversarea rapidă în toate direcţiile şi oprirea concomitentă a tuturor fluxurilor de vehicule.

La giratorii, semafoarele pentru vehicule nu ar avea verde, ci doar galben-clipitor pe toate direcţiile de intrare (atunci când pietonii au roşu) şi roşu (atunci când pietonii au verde).”

Vezi video aici:

Mihai Tatu Pai nu, la Brasov trebuie sa fluidizam traficul fara sa ne intereseze daca avem siguranta. Si prin fluidizare oamenii astia inteleg sa mearga masinile cat mai repede dintr-o parte in alta.
Categoric sustin semaforizarea intersectiilor si a trecerilor de pietoni.
Liviu Mititeanu Voi sunteti nebuni, vreti sa distrugeti una din “marile realizari” ale primarului perpetu !
Gruia Hilohi Cineva tot va trebui să scoată piatra din fântână. Cu cât mai târziu, cu atât costurile vor fi mai mari.  Giratoriul de la Aro este cel mai potrivit loc pentru a implementa acest sistem. Ar aduce un infinit mai mare confort pietonilor.
Richard Sterner Ohhh da. Si am putea ajunge si in parc nu doar cu drona.
Previous Story

Brașov: Polițiști atacați cu pietre pe strada Poienelor

Next Story

Andra Zelinski: „Cred ca ma mut in Brasov … Am ajuns inapoi in Oltenia patria mama… Am zis sa vin cu trenul. N-am facut decat 8 ore … In fata mea o alta respectabila isi scosese picioarele din pantofi, caci probabil ii era …”