Brașov: Polițiști atacați cu pietre pe strada Poienelor

Last Updated on mai 8, 2018 Mai mulți polițiști brașoveni au fost atacați cu pietre weekendul trecut, în timp ce legitimau câteva persoane. Incidentul a avut loc pe strada Poienelor, iar victimele au fost câțiva polițiști de la Secția 4.

„Echipajul legitima două persoane, pe strada Poienelor, când, de pe un teren viran aflat în apropiere, bărbatul de 35 de ani a început să le adreseze polițiștilor injurii și amenințări, a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent șef Gabriela Dinu, citată de libertatea.ro

Brașov: Polițiști atacați cu pietre pe strada Poienelor 1

(foto: arhiva)

„La încercarea acestora de a-l legitima, a devenit violent și a lovit un polițist, iar din grupul de persoane s-a aruncat cu pietre către polițiști”, a mai precizat Gabriela Dinu.

Au fost identificați și reținuți un bărbat și o femeie, care au primit și mandate de arestare pentru 29 de zile, la Judecătoria Brașov.

Csaba-Attila G. și Larisa G. sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj.

Previous Story

DNA Brașov cere 3 ani de închisoare pentru Tăriceanu. Urmează sentința

Next Story

(Video) Brașov. Cum ar fi? Sensurile giratorii înlocuite cu noul model de zebre pentru siguranța pietonilor. „ Giratoriul de la Aro este cel mai potrivit loc pentru a implementa acest sistem. Ar aduce un …”