Andra Zelinski: „Cred ca ma mut in Brasov … Am ajuns inapoi in Oltenia patria mama… Am zis sa vin cu trenul. N-am facut decat 8 ore … In fata mea o alta respectabila isi scosese picioarele din pantofi, caci probabil ii era …”

Last Updated on mai 8, 2018 Andra Zelinski a povestit pe Facebook cum a călătorit de la Brașov la Slatina, timp de 8 ore.

Pe Facebook, Andra Zelinski a scris: „Am ajuns inapoi in Oltenia patria mama. Cum sa zic, eu permis nu am si nu am avut niciodata, dar de azi ma gandesc serios ca imi trebuie.

Andra Zelinski: „Cred ca ma mut in Brasov ... Am ajuns inapoi in Oltenia patria mama... Am zis sa vin cu trenul. N-am facut decat 8 ore ... In fata mea o alta respectabila isi scosese picioarele din pantofi, caci probabil ii era ...” 1

Am zis sa vin cu trenul. N-am facut decat 8 ore, altii in 8 ore ajung pe alte continente, la noi inseamna doar Brasov- Slatina. De la Brasov la Bucuresti, am invatat spaniola in stanga si portugheza in dreapta. Ziceau ca e frumos si ieftin la noi. Unu’ vorbea ceva de investit. In fata mea un domn vorbea ceva de sedinte pentru zilele viitoare, iar mai in fata un alt domn pe la vreo 60 de ani, in costum, citea Nietzche.

De la Bucuresti la Slatina, injuram in timp ce ma coceam in suc propriu, caci de ce nu? De sa fie AC in tren nu? Si cum ma uitam socata la geamurile sparte de la tren, in stanga o doamna povestea ca i-a facut soacra-sa farmece.

Langa distinsa filosoafa, un domn incerca sa isi descalceasca limba din mrejele alcoolului. Incerca sa imi zica ceva, dar din privirea insistenta mi-am dat seama ca ar trebui sa ma mut, caci nu avea sa zica ceva bun. In dreapta o alta doamna suparata ca sunt geamurile deschise, ca ea a ajuns la urgente de la curent si mai bine stam in sauna, ca si asa e ieftin biletul de tren pe langa sauna.

Ma mut. In fata mea o alta respectabila isi scosese picioarele din pantofi, caci probabil ii era cald si doar nu era sa stea incaltata in tren. La Pitesti a fost apogeul cu grupul de muncitori navetisti certati de vreme buna cu apa si sapunul. Pe geam, munti de gunoaie.

Nu vreau sa spun, dar intentionez sa mentionez ca suntem vai mama noastra. Atata frustrare intr-o zi intreaga nu am simtit in viata mea.

In alta ordine de idei, saptamana viitoare sunt in Bucuresti si apoi imi iau zborul putin pana in iulie. Sper sa ne intalnim. Incaltati si spalati daca se poate, conform anului 2018. No, nu mai vin cu trenul. Incerc iar cu Bla Bla Car, poate de data asta nu mai fumeaza soferul iarba pan’ la destinatie. Andra Zelinski: „Cred ca ma mut in Brasov ... Am ajuns inapoi in Oltenia patria mama... Am zis sa vin cu trenul. N-am facut decat 8 ore ... In fata mea o alta respectabila isi scosese picioarele din pantofi, caci probabil ii era ...” 2✌🏻

P.S. cred ca ma mut in Brasov. Sau intr-un loc cu oameni, nu cu animale. Stiti vreunul?”

Previous Story

(Video) Brașov. Cum ar fi? Sensurile giratorii înlocuite cu noul model de zebre pentru siguranța pietonilor. „ Giratoriul de la Aro este cel mai potrivit loc pentru a implementa acest sistem. Ar aduce un …”

Next Story

(Foto) Accident Brașov: 3 răniți după o ciocnire violentă pe strada Morii!