(Foto) Accident Brașov: 3 răniți după o ciocnire violentă pe strada Morii!

Last Updated on mai 8, 2018 Două autoturisme s-au ciocnit marți seara pe strada Morii din Brașov. 3 persoane sunt rănite.

„Un taximetru care circula pe strada Morii, condus de un șofer de 38 de ani din Brașov, la intersecția cu strada De Mijloc, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, tot din Brașov. Conducătorul auto al mașinii de transport persoane și un pasager, aflat pe scaunul din dreapta, dar și un pasager din cealaltă mașină implicată, sunt răniți”, a explicat, pentru brasovtv.com, reprezentantul ISU Brașov.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Brașov, Savin Adrian a postat o fotografie cu mesajul: „Se fac măsurători”

(Foto) Accident Brașov: 3 răniți după o ciocnire violentă pe strada Morii! 1

foto: Alina Loredana MoasaA

(Foto) Accident Brașov: 3 răniți după o ciocnire violentă pe strada Morii! 2

Diana Alexandra Blocată strada de mijloc

Previous Story

Andra Zelinski: „Cred ca ma mut in Brasov … Am ajuns inapoi in Oltenia patria mama… Am zis sa vin cu trenul. N-am facut decat 8 ore … In fata mea o alta respectabila isi scosese picioarele din pantofi, caci probabil ii era …”

Next Story

Brașov. Medea Bălănică: „Să vă povestesc. De o vreme încoace, trimit indexul autocitit pentru facturarea consumului de energie electrică. Însă luna aceasta, aplicația mea îmi arată o factură ESTIMATĂ, cu o sumă de vreo 4 ori mai mare decât plătesc de regulă. Evident …”