Brașov. Medea Bălănică: „Să vă povestesc. De o vreme încoace, trimit indexul autocitit pentru facturarea consumului de energie electrică. Însă luna aceasta, aplicația mea îmi arată o factură ESTIMATĂ, cu o sumă de vreo 4 ori mai mare decât plătesc de regulă. Evident …”

Last Updated on mai 9, 2018 Medea Bălănică a povestit pe Facebook experiența pe care a avut-o cu o companie furnizor de electricitate.

Pe Facebook, Medea Bălănică a scris: „Am rămas foarte plăcut impresionată de promptitudinea și amabilitatea modului în care s-a rezolvat reclamația mea și-am zis să împărtășesc.
Să vă povestesc. De o vreme încoace, trimit indexul autocitit pentru facturarea consumului de energie electrică (Which, by the way, în bani înseamnă mult mai puțin decât dacă nu o faceți).

Brașov. Medea Bălănică: „Să vă povestesc. De o vreme încoace, trimit indexul autocitit pentru facturarea consumului de energie electrică. Însă luna aceasta, aplicația mea îmi arată o factură ESTIMATĂ, cu o sumă de vreo 4 ori mai mare decât plătesc de regulă. Evident ...” 1

Însă luna aceasta, aplicația mea îmi arată o factură ESTIMATĂ, cu o sumă de vreo 4 ori mai mare decât plătesc de regulă. Evident contrariată, îmi fac mușchi la nervi, trag aer adânc în piept și mă pregătesc să mă lovesc de birocrație și “nu”-uri. Pun mâna pe telefon și sun să fac reclamația. Când colo, ce să vezi?!

Îmi răspunde o doamnă extrem de amabilă care, nu doar că mă îndrumă, dar își și cere scuze în numele instituției pentru eroare. A durat fix 2 ore până când am primit și răspuns în scris pe mail cu rectificarea erorii.

Băbaeți! Buei Românie! Deci, se poate?…

P.S. Este vorba de Orașul Brașov.”

Previous Story

(Foto) Accident Brașov: 3 răniți după o ciocnire violentă pe strada Morii!

Next Story

Mergi? Filarmonica Brașov, concert în Piața Sfatului