Brașov. Serban Gabriel: „S-a intamplat acum 10 min in parcare la Lidl … I-am intrebat pe cei doi soferi ce handicap au , dat fiind faptul ca au parcat pe locuri rezervate persoanelor cu astfel de probleme, iar acestia au raspuns cu …”

Last Updated on mai 8, 2018 Doi șoferi nesimțiți din Brașov au fost fotografiați parcând pe locurile rezervate persoanelor cu handicap la Lidlul din Saturn. Atunci când au fost luați la întrebări de un cetățean cei doi au început să înjure.

Pe Facebook, Serban Gabriel a scris: „S-a intamplat acum 10 min in parcare la Lidl pe bd. Saturn in Brasov. I-am intrebat pe cei doi soferi ce handicap au , dat fiind faptul ca au parcat pe locuri rezervate persoanelor cu astfel de probleme, iar acestia au raspuns cu injurii.

Brașov. Serban Gabriel: „S-a intamplat acum 10 min in parcare la Lidl ... I-am intrebat pe cei doi soferi ce handicap au , dat fiind faptul ca au parcat pe locuri rezervate persoanelor cu astfel de probleme, iar acestia au raspuns cu ...” 1

Stiu si inteleg ca pentru multi dintre noi astfel de probleme au ajuns sau vor ajunge sa fie ceva “normal”, dar asa ceva nu trebuie sa se intample.

Trebuie sanctionate ori de cate ori sunt zarite astfel de exemplare care nu fac deloc cinste speciei umane. Tot aceste exemplare arunca gunoiul pe jos etc etc. Toate au legatura. Va rog sa distribuiti.”

Previous Story

Brașov: Criminalul monstru a slăbit 5 kilograme și refuză să meargă pentru reconstituire în casa în care și-a omorât familia

Next Story

Brașov. Medicul Bogdan Moldovan: „Despre 2 sisteme sanitare, despre discriminare, despre transplant. Studiu de caz. Spitalul Sf Constantin se pregateste de un sir de 3 operatii de transplant renal in 48 de ore la sfarsit de Mai. Mai sunt inca …”