Brașov: Criminalul monstru a slăbit 5 kilograme și refuză să meargă pentru reconstituire în casa în care și-a omorât familia

Last Updated on mai 7, 2018 Criminalul monstru din Brașov a încercat să se sinucidă în arest unde a slăbit 5 kilograme. El refuză să facă reconstituirea crimei.

Florin Buliga, bărbatul din Braşov care a mărturisit că şi-a ucis, la sfârşitul lui martie, soţia şi cei doi copii, a încercat să se sinucidă în arestul poliţiei, susţin surse apropiate anchetei pentru Stirile Pro Tv. Ar fi recurs la acest gest pe timpul nopţii, când colegii de celulă dormeau, însă nu a reuşit să-şi ducă planul până la capăt.

Brașov: Criminalul monstru a slăbit 5 kilograme și refuză să meargă pentru reconstituire în casa în care și-a omorât familia 1

Cei 5 bărbaţi cu care împărţea celula au văzut dimineaţă rănile pe care şi le provocase şi au chemat paznicii. Buliga a fost consultat de medic şi a primit îngrijiri, iar acum este în afara pericolului.

A fost transferat apoi la penitenciarul Jilava, unde i se face expertiza psihiatrică. Surse judiciare susţin că bărbatul a slăbit 5 kg de când se afla în arest preventiv, pentru că mănâncă foarte puţin. Îngrijorat de starea lui de sănătate, procurorul a aprobat să primească la masă exact ce a cerut, adică meniu vegetarian.

Buliga a refuzat să participe la reconstituire pe motiv că nu vrea să mai intre în casa unde le-a luat viaţa celor dragi, însă susţine în continuare că nu regretă fapta comisă. El nu pare interesat de avere şi ar fi declarat că toate bunurile sale pot fi luate de rudele soţiei ucise.

Previous Story

Cetățuia Brașovului ar putea fi deschisă publicului. Ce spune primarul George Scricparu

Next Story

Brașov. Serban Gabriel: „S-a intamplat acum 10 min in parcare la Lidl … I-am intrebat pe cei doi soferi ce handicap au , dat fiind faptul ca au parcat pe locuri rezervate persoanelor cu astfel de probleme, iar acestia au raspuns cu …”