Foto Brașov. Dr. Florin Orțan: „Primele imagini RMN obținute pe aparatul obținut prin programul guvernamental de dotare in imagistica. Felicitări Ministerul Sănătății echipei manageriale și medicale de la …”

Last Updated on mai 3, 2018 Spitalul Județean Brașov a primit de la Guvern un RMN nou-nouț. Chiar dacă s-a defectat pe timpul transportului el a fost reparat iar acum este pregătit de analize.

Pe Facebook, dr. Florin Orțan a scris: „Primele imagini RMN obținute la Brașov pe aparatul obținut prin programul guvernamental de dotare in imagistica. Felicitări Ministerul Sănătății echipei manageriale și medicale de la Brașov pentru celeritatea procedurilor de montare și funcționalizare.”

Foto Brașov. Dr. Florin Orțan: „Primele imagini RMN obținute pe aparatul obținut prin programul guvernamental de dotare in imagistica. Felicitări Ministerul Sănătății echipei manageriale și medicale de la ...” 1 Foto Brașov. Dr. Florin Orțan: „Primele imagini RMN obținute pe aparatul obținut prin programul guvernamental de dotare in imagistica. Felicitări Ministerul Sănătății echipei manageriale și medicale de la ...” 2 Foto Brașov. Dr. Florin Orțan: „Primele imagini RMN obținute pe aparatul obținut prin programul guvernamental de dotare in imagistica. Felicitări Ministerul Sănătății echipei manageriale și medicale de la ...” 3 Foto Brașov. Dr. Florin Orțan: „Primele imagini RMN obținute pe aparatul obținut prin programul guvernamental de dotare in imagistica. Felicitări Ministerul Sănătății echipei manageriale și medicale de la ...” 4

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov: FELICITĂRI! 9 medalii pentru Secția de gimnastică ritmică a Clubului Sportiv Transilvania

Next Story

Brașov: Update. Femeie călcată de roata unui autobuz. Ce spun martorii, ce spune RATBV