Brașov: FELICITĂRI! 9 medalii pentru Secția de gimnastică ritmică a Clubului Sportiv Transilvania

Last Updated on mai 3, 2018 Secția de gimnastică ritmică a Clubului Sportiv Transilvania Brașov a cucerit la Chisinau nu mai putin de noua medalii la Turneul Internațional de Gimnastică Ritmică, Spring Cup. Peste 200 dintre cele mai bune gimnaste de categoria 4-9 ani din Romania, Republica Moldova, Rusia, Ucraina si Israel, au intrat in lupta pentru medalii in cadrul turneului ajuns la a 4-a editie, desfasurat in perioada 28-29 aprilie.

Pe covorul din incinta Scolii sportive a rezervelor olimpice din Chisinau au evoluat si 9 gimnaste de la ACS Transilvania, care, practic, au dominat concursul și și-au adjudecat fiecare câte un loc pe podium. Micutele din Brașov au reusit o evolutie excelenta, in compania celor mai bune sportive din tari cu renume in gimnastica ritmica si au obtinut 4 medalii de aur la individual, una cu ansamblul si alte patru medalii de argint.

Brașov: FELICITĂRI! 9 medalii pentru Secția de gimnastică ritmică a Clubului Sportiv Transilvania 1

Performanta este remarcabila, cu atat mai mult cu cat majoritatea gimnastelor de la ACS au fost la prima particpare la un turneu international. La finalul competiriei au urcat pe podium:

Bogdan Luise -locul 1
Cogeanu Anastasia -locul 1
Munteanu Alice -locul 1
Pavel Patricia- locul 1
Ungureanu Dalina -locul 2
Virna Izabela -locul 2
Barbu Emma -locul 2
Cristescu Petra -locul 2 , si
Olteanu Diana- locul 1 cu ansamblul Mica Gimnasta

“Ne-am simtit foarte bine la Chisinau, a fost o competitie puternica, bine organizata, cu un arbitraj de inalta clasa. Fetele mele au demosntrat seriozitate si munca de la antrenamente a fost rasplatita. Asteptam a cincea editie a Spring Cup de la Chisinau unde acum avem titluri de aparat. Pe de alta parte, concursul de la Chisinau reprezinta si o buna pregatire pentru Cupa Romaniei de gimnastica ritmica”, declara antrenoarea gimnastelor de la ACS, Carla Stoica.

In competiția națională din toamna, ACS Transilvania va intra cu patru gimnaste, care au obtinut calificarea la Campionatul National din urma cu doua saptamani de la Baia Mare (Ungureanu Dalina- 8 ani, Munteanu Alice- 6 ani, Bogdan Luise si Spulber Nora 7 ani).

Previous Story

Fetiță din Brașov ucisă de doctorul Gheorghe Burnei? Medicul ar fi fost pus sub acuzare

Next Story

Foto Brașov. Dr. Florin Orțan: „Primele imagini RMN obținute pe aparatul obținut prin programul guvernamental de dotare in imagistica. Felicitări Ministerul Sănătății echipei manageriale și medicale de la …”