Fetiță din Brașov ucisă de doctorul Gheorghe Burnei? Medicul ar fi fost pus sub acuzare

Last Updated on mai 3, 2018 Gheorghe Burnei, fost chirurg ortoped la Spitalul ”Marie Curie” din București, judecat pentru luare de mită, este cercetat într-un alt dosar pentru ucidere din culpă.

Procurorii îl acuză de moartea unei fetițe din Brașov, în urma unei operații la coloana vertebrală, dar și de vătămare corporală în cazul altor trei copii, au declarat surse judiciare pentru Libertatea.ro

Fetiță din Brașov ucisă de doctorul Gheorghe Burnei? Medicul ar fi fost pus sub acuzare 1

În anul 2013, o familie din Brașov i-au solicitat chirurgului ortoped să o opereze pe fetița lor, care avea nevoie de îndreptarea coloanei vertebrale. Operația a reușit, dar micuța pacientă a decedat. Cazul a fost considerat de procurori ”moarte suspectă”, dar după ce medicii legiști au realizat expertiza, în urma autopsiei, încadrarea a fost schimbată în ucidere din culpă.

Gheorghe Burnei a fost pus sub acuzare în acest dosar și pentru trei fapte de vătămare corporală.

Într-un alt dosar, Gheorghe Burnei este judecat de Tribunalul București, din ianuarie 2018, pentru luare de mită. Fostul chirurg ortoped a fost trimis în judecată în iunie 2017, pentru că ar fi luat mită de 22 de ori, aproape 40.000 de lei și 3.250 de euro, de la părinții copiilor pe care i-a operat sau i-a consultat la Spitalul ”Marie Curie”.

Previous Story

Brașov: Femeie de 76 de ani călcată de un autobuz RATBV pe picior, în stație

Next Story

Brașov: FELICITĂRI! 9 medalii pentru Secția de gimnastică ritmică a Clubului Sportiv Transilvania