Brașov: Femeie de 76 de ani călcată de un autobuz RATBV pe picior, în stație

Last Updated on mai 3, 2018 O femeie de 76 de ani a fost călcată de un autobuz de pe linia 22 în stație la Sanitas.

„Femeia a coborât, cu spatele, din autobuzul care circula pe linia 22, în stația „Sanitas”. Șoferul a închis ușile și a plecat cu autobuzul de pe loc. În momentul plecării, mașina de transport persoane ar fi trecut cu una dintre roți peste picioarele victimei.

Brașov: Femeie de 76 de ani călcată de un autobuz RATBV pe picior, în stație 1

(foto: mytex.ro)

Bătrâna a fost transportată la spital”, a explicat, pentru brasovtv.com, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție din Brașov. Cercetările polițiștilor și procurorilor continuă, urmand a fi efectuată încadrarea juridică a faptei.

Reprezentantul IJP Braşov, Ionuţ Marin pentru mytex.ro: „O femeie în vârstă de 76 ani a coborât cu spatele din autobuzul 22, în staţia RAT Sanitas. Şoferul a închis uşile şi a plecat. În momentul plecării, ar fi trecut cu roata peste picioarele victimei. A fost transportată la spital. Cercetările sunt continuate, urmând a fi efectuată încadrarea legală a faptei prin Parchet”

Previous Story

Foto Brașov: Spitalul Municipal Săcele funcționează 24 de ore din 24, 7 zile din 7, conform aprobării primite de la Ministerul Sănătății

Next Story

Fetiță din Brașov ucisă de doctorul Gheorghe Burnei? Medicul ar fi fost pus sub acuzare