Brașov: Update. Femeie călcată de roata unui autobuz. Ce spun martorii, ce spune RATBV

Last Updated on mai 4, 2018 O femeie de 76 de ani a fost călcată de roata unui autobuz, chiar în stația de transport în comun de la Sanitas.

Femeia a coborât din autobuzul 22 chiar în centrul oraşului Braşov când martorii povestesc că şoferul nu s-a asigurat că pasagerul a ajuns pe trotuar și a fost călcată cu roata peste picioare, informează observator.tv

Brașov: Update. Femeie călcată de roata unui autobuz. Ce spun martorii, ce spune RATBV 1

Alte declaraţii ale celor prezenţi arată că atunci când femeia a vrut să coboare din autobuz, maşina s-a pus uşor în mişcare, astfel că s-a dezechilibrat. Șoferul a fost alarmat la ţipetele celor aflaţi în staţie, mai spun martorii, ar fi dat autobuzul înapoi şi femeia a ajuns cu picioarele sub roţi, care i-au strivit victimei degetele.

Reprezentanții RATBV au însă altă variantă.

„A coborât din autobuz, iar ulterior a încercat să urce din nou. Între timp şoferul închisese uşile şi se asigurase.  Regretăm incidentul, ne pare rău, independent de ancheta poliţiei am declanşat o anchetă internă”, a declarat Silviu Ștefan, purtător de cuvânt RATBV.

. „Femeia a coborât, cu spatele, din autobuzul care circula pe linia 22, în staţia Sanitas. Șoferul a închis uşile şi a plecat cu autobuzul de pe loc. În momentul plecării, maşina de transport persoane ar fi trecut cu una dintre roţi peste picioarele victimei. Bătrâna a fost transportată la spital”, a declarat Ionuţ Marin, purtător de cuvânt IPJ Braşov, citat de bzb.ro

Previous Story

Foto Brașov. Dr. Florin Orțan: „Primele imagini RMN obținute pe aparatul obținut prin programul guvernamental de dotare in imagistica. Felicitări Ministerul Sănătății echipei manageriale și medicale de la …”

Next Story

Brașovul Poluat. Robert Lazar: „De astăzi am inclus în kitul de venit cu bicicleta la muncă și o mască … Nici n-aveți idee cum se simte poluarea la ora 7:45 dimineața! … Altfel vom muri sufocați în propriul oraș fără să ne dăm seama. Deja traficul devine…”